Dīdžejs [Ex] da Bass turpina sadarboties ar ārzemju māksliniekiem un izdod trešo singlu šogad

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Populārākajās mūzikas straumēšanas platformās šobrīd atrodams jauns dīdžeja un miksmāstera [Ex] da Bass (Mareks Dainis) radio singls “Deja Vu”, kas tapis sadarbojoties ar jauno, bet jau starptautiski atpazīstamo deju mūzikas talantu no Somijas – Devinity (Joel Pirinen).

Dziesma ir ieturēta abu valstu – Latvijas un Somijas, pašlaik aktuālās, komerciālās deju mūzikas labākajās tradīcijās. Vokālās partijas nodoršina somu dziedātāja un dziesmu autore Joanna (Joanna Heikkinen), kuras balsī saklausāma zināma līdzība ar vienu no pašlaik pasaulē populārākajām dziedātājām – Dua Lipa.

Par jauno kopsadarbību stāsta [Ex] da Bass: “Ar Devinity mani iepazināja ballītē Helsinkos, kur savas iepriekšējās muzikālas sadarbības ietvaros biju devies uzstāties kopā ar spāņu dīdžeju Sak Noel.

Dīdžejs un miksmāsters Devinity (Joel Pirinen).
Dīdžejs un miksmāsters Devinity (Joel Pirinen). Foto: Publicitātes foto


Džoelam ir tikai 24 gadi, bet viņa muzikālie veikumi straumēšanas platformās ja atskaņoti vairāk nekā 10 miljonus reižu. Jāpiemin arī fakts, ka viņš ir sadarbojies ar tādiem lieliskiem deju mūzikas māksliniekiem kā Calvo, Dazz un Viva La Panda.

Un tas ir tikai sākums! Savu mūziku viņš raksturo kā pop un deju mūzikas apvienojumu, kas noteikti derēs gan atskaņošanai radio stacijās, gan deju klubos. Pēc pāris kopā pavadītām stundām sarunās, secinājām, ka esam uz viena viļņa un izlēmām, ka nākotnē vajadzētu uztaisīt kādu kopīgu dziesmu.

Te nu tā ir! “Deja Vu” ir enerģiska, gaisīga, vasarīga un lipīga – dziesma, kas piestāvēs gan radio ēteram, gan karstām pludmales ballītēm un lieliem festivāliem. Šis ir jau trešais [Ex] da Bass singls šogad, un ir aizdomas, ka ne pēdējais, jo tapšanas procesā ir vēl vairāki interesanti projekti.”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu