FOTO Kultūrvietā "Pegaza Pagalms" Liepājā aizvadīta viena no īsfilmas "Unbind" pirmizrādēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 6.maija, vakarā Liepājā, kultūrvietā “Pegaza Pagalms” norisinājās filmu studijas "Insane Picture" debijas filmas “Unbind” preses prezentācija.

Prezentācijas pasākumu vadīja aktieris un dramaturgs Ēriks Vilsons, tajā piedalījās īsfilmas producente Elīza Raina Veinberga, producente, scenāriste un režisore Elizabete Balode, kā arī galvenās lomas atveidotāji Anta Aizupe un Andris Bulis. Uz pasākumu vēl bez kinoskatītājiem bija sapulcējusies arī daļa no īsfilmas komandas kopā ar komponistu Robertu Dinteru un īsfilmas singla autori dziedātāju Tipu.

Pasākumu atklāja Ēriks Vilsons, iepazīstinot skatītājus ar īsfilmas tēmu - mentālā veselība un stāsts par austrumeiropiešu imigrantu ģimeni rietumos. Pēc īsfilmas noskatīšanās uz skatuves tikai aicināti Andris Bulis, Anta Aizupe, Elīza Raina Veinberga, Elizabete Balode, kā arī īsfilmas operators Artis Pārups un komponists Roberts Dinters.

Galvenais operators Artis Pārups norādīja, ka darbā ar Elizabeti Balodi esot sajutis citu darba pieeju, jo Artis ir ieguvis izglītību Latvijas Kultūras akadēmijā, bet Elizabete – Grīnvičas Universitātē Londonā.

Pasākums noslēdzās ar mazu koncertu brīvā atmosfērā, kur uzstājās dziedātāja Tipa kopā ar Robertu Dinteru un grupu.

Filmas pirmizrāde notiks 13. maijā Rīgā, kinoteātrī “Splendid Palace”, savukārt no 14. maija filma būs skatāma plašākai publikai kinoteātrī “Kino Bize”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu