Doma laukumā notiks Eirovīzijas fināla tiešraides publiskā skatīšanās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Jessica Gow/EPA

Lai galvaspilsētas iedzīvotāji un pilsētas viesi varētu kopīgi sekot līdzi Eirovīzijas fināla norisei un Latvijas 2024. gada Eirovīzijas pārstāvja Dona dalībai konkursā, Rīgas pašvaldība Doma laukumā sestdien, 11. maijā, plkst. 22.00 nodrošinās fināla tiešraides skatīšanos.

“Apsveicam Donu un komandu ar spožu uzstāšanos un iekļūšanu Eirovīzijas finālā! Pretēji prognozētajam latvieši prot sarūpēt pozitīvus pārsteigumus gan sporta laukumos un arēnās, gan uz skatuves. Notikumam visā pasaulē seko līdzi miljoni, arī rīdzinieki nav izņēmums.

Pēc vairāku gadu pārtraukuma, ticu, ka Rīgai ir visas iespējas kļūt par šī pasākuma gādīgu namamāti. Lai līksma un vienota līdzi jušana un panākumi mūsu māksliniekam!” saka Rīgas domes priekšsēdētājs Vilnis Ķirsis.

Sestdien, pēc Latvijas izlases spēles Pasaules čempionātā hokejā, tiešraides pasākuma apmeklētāji ir aicināti kopīgi turpināt atbalstīt Latviju arī Eirovīzijas fināla tiešraidē Doma laukumā.

Doma laukums ir pielāgots un labiekārtots tiešraides publiskajai skatīšanai, lai visi interesenti varētu sekot līdzi Pasaules čempionātam hokejā un Eirovīzijas dziesmu konkursa finālam.

Rīgas pašvaldība aicina sekot līdzi laika prognozei un ģērbties atbilstoši laikapstākļiem!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu