Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Šovā "Karsti. Krēta" atkal sajauktas kārtis: negaidīti pievienojas divi dalībnieki (1)

Foto: publicitātes

Pikantēriju šova "Karsti. Krēta" jaunā nedēļa iesākās ar pārsteigumu – villā ieradušies divi jauni dalībnieki. Lai gan pārējie bija rēķinājušies ar daiļā dzimuma papildinājumu, pirmais villā ieradās Vladislavs. Vien dažas stundas pēc negaidītā pavērsiena puišiem par atvieglojumu tomēr piepildījās lolotās cerības – ieradās arī jauna dāma Simona.

Pēc karstā un dramatiskiem notikumiem bagātā pirmās nedēļas noslēguma dalībniekus pamatīgi pārsteidza Vladislava ierašanās, jo tas pavisam izjauca meiteņu un puišu līdzsvaru šovā.

Vladislavam ir 28 gadi. Viņš ir izbijis profesionāls futbolists, kurš lielāko daļu karjeras pavadījis klubā "FC DAUGAVA".

Savā laikā spēlējis dažādos sporta klubos gan Rīgā, gan Daugavpilī, tomēr traumas dēļ nācies karjeru pārtraukt.

Šobrīd Vladislavs strādā kā tirdzniecības pārstāvis un ir atgriezies dzīvot savā dzimtajā pilsētā Preiļos. Vladislavam patīk atpūta pie dabas, bet viņš nesmādē arī kārtīgas ballītes. Jautājot, kādas meitenes Vladislavam patīk, viņš atbild, ka konkrēta meiteņu tipa viņam neesot, bet svarīgi, lai ar meiteni būtu uz viena viļņa.

Šķiet, puiši jau bija samierinājušies ar neražu, ka gaidītās dāmas vietā ieradās vīrietis. Taču nebija ilgi jāgaida, kad villas kungi varēja ar atvieglojumu uzelpot ­– pēcpusdienā tomēr ieradās daiļā Simona. 

Simona ir 24 gadus veca harismātiska meitene, kurai ļoti patīk mūzika, tomēr šobrīd viņa ir nopietnāk pievērsusies astroloģijai un sevis izzināšanai. Viņa ir sportiska jauna sieviete, kā arī topošā jogas pasniedzēja.

Simona aizraujas ar fotografēšanos un bieži iejūtas fotomodeles lomā, kas tiek atspoguļots viņas sociālajos tīklos. Simonas draugi viņu raksturo kā harismātisku, bravūrīgu un traku meiteni, kuras kompānijā ikviena ballīte iegūst dzirkstošu enerģiju.

Kaut gan Simonas izskats ir košs un izaicinošs, viņa ir meitene, kurai nav viegli piekļūt. Simona var būt arī atturīga, bet puisim, kuram izdosies izlauzties caur viņas šarmantajām bruņām, atklāsies no svešām acīm rūpīgi saudzētā mīļā, jaukā, maigā un sirsnīgā Simonas daba. Kaut gan ne viens vien jaunskungs, iespējams, varētu nodomāt, ka nav šādas daiļavas cienīgs, Simona neslēpj, ka vīriešos novērtē iekšējo skaistumu un rakstura īpašības, izskatu atstājot otrajā plānā.

Uz augšu