Šodienas redaktors:
Krista Garanča

VIDEO Internetu sajūsmina mūsu aktieru ampelēšanās "Krastu mačā"

Foto: instagram/renarszeltins

Rīgas svētkos jau 15. reizi norisinājās "Krastu mačs", kurā viena no gaidītākajām spēlēm bija starp aktieriem un mūziķiem. Kā ierasts, sacensību laikā norisinājās arī ampelēšanās, kas kļuvusi ar interneta hitu. 

Pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš savos sociālajos tīklos dalījies ar video, kur spēles pārtraukumā aktieriem un mūziķiem bija uzdevums - dejot "elektrības deju".

"Ikgada ampelmans aktieru un mūziķu spēles starplaikā ir mana gardēža tiesa. Cildeni pasakos talantīgajiem kultūras žanra pārstāvjiem par ļaušanos maniem izliktajiem jautrības slazdiem. Tie ir momenti, ko nevar nosvērt. Te mazs fragments no visa tingeltangeļa, kur izpildījām "elektrības deju", taču rekomendēju arhīvā attīt un notiesāt visu spēli, kura bija azartiska un aizraujoša. Tiekamies nākamgad!" raksta Zeltiņš.

Ļaudis komentāros norādīja, ka video redzamie varoņi būtu jāsūta uz Olimpiskajām spēlēm, ielu deju jeb breika sacensībām. 

Jau ziņots, ka Daugavas kreisā krasta komanda svētdien svinēja uzvaru tradicionālajā diennakts basketbola spēlē "Krastu mačs".

Kreisā krasta komanda labā krasta vienību uzvarēja ar 952:938. 

Tāpat kā iepriekšējos divos gados, arī šogad pasākumā ar devīzi "Par gaismas uzvaru!" tika vākti līdzekļi Ukrainas tautas atbalstam. Par katru iemesto punktu Ukrainas atbalstam tiks ziedoti divi eiro.

"Krastu mačs" Rīgas svētku laikā tika aizvadīts jau 15. reizi, otro reizi norisinoties Esplanādē pie Raiņa pieminekļa.

Pērn labā krasta komanda svinēja uzvaru ar 1201:1030.

Pēc 15 sezonām rezultāts ir 9-6 Daugavas labā krasta labā.

Uz augšu