Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Noskaidrota “KARSTI. Krēta” uzvarētāja

Laura no šova “KARSTI. Krēta”
Laura no šova “KARSTI. Krēta” Foto: publicitātes

25. augusta vakarā realitātes šova “KARSTI. Krēta” dalībnieki pulcējās uz noslēdzošo vakara ballīti, kurā tika kronēta šova karstākā dalībniece. 

Visu projekta laiku skatītājiem bija iespēja balsot par iemīļotākajiem dalībniekiem un ietekmēt šova gaitu. Balsojumu uzvarētāji varēja vairākas naktis pavadīt luksusa apartamentos, līdzi ņemot kādu citu dalībnieku. Jāpiebilst, ka skatītāju balsojumu rezultāti šova laikā skatītājiem dāvāja ne vienu vien kaislības un greizsirdības scēnu. Noslēdzošais skatītāju balsojums atšķīrās ar to, ka nevienam nebija redzami balsojuma provizoriskie rezultāti, saglabājot intrigu līdz pašām beigām.

Tiešraides noslēguma svinību laikā tika pasniegtas balvas iekšējās nominācijās, kā arī dalībnieki vakaru aizvadīja ļoti draudzīgā un rotaļīgā atmosfērā.

Par vakara kulmināciju kļuva skatītāju balsojuma noslēgums, kas atklāja, ka par karstāko dalībnieci kronēta allaž ieturētā un pieklājīgā Rīgas Laura, kas tika arī pie balvas.

Lai arī iespēja sekot līdzi dalībniekiem tiešraidē ir noslēgusies, šovs “KARSTI. Krēta” vēl turpināsies ar TV3 un Go3 epizodēm, kā ierasts, vakaros no pirmdienas līdz ceturtdienai. 5. septembra vakarā fanus sagaida noslēgums, kurā noskaidrosim, kurus par labākajiem uzskata paši dalībnieki.

Uz augšu