Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Pēc triju gadu pārtraukuma Stings nāk klajā ar jaunu singlu “I Wrote Your Name (Upon My Heart)”

Foto: Sting.com/Publicitātes foto

Piektdien, 6. septembrī leģendārais mūziķis un dziesmu autors Stings laidis klajā savu jaunāko singlu “I Wrote Your Name (Upon My Heart)”. Tas ir jaunākais oriģinālsacerējums kopš 2021. gada albuma The Bridge

Jaunajā singlā “I Wrote Your Name (Upon My Heart)” Stings klausītājiem piedāvā klasisku trīsdaļīgu rokmūzikas kombināciju, kuru datorzinātnieks, zinātņu doktors Godfrīds Tusēns (Godfried Toussaint) reiz nodēvējis par “ritmu, kas iekaroja pasauli”.

Sacerējuma skanējumu ietekmējušas Rietumāfrikas reģionu tradīcijas un latīņamerikāņu temporitmi, kā arī amerikāņu ģitārista Bo Didlija (1928-2008) 1955. gadā izdotais singls “Bo Diddley Beat”.

Dziesmā līdzdarbojas Dominika Millera ģitāra, Krisa Māsa pārvaldītais bungu komplekts un Martina Kērzenbauma ieskaņotie taustiņinstrumenti.

Ieraksts, kurā Stinga dziedājums iedzīvina klasisku blūza melodiju, ir sava veida manifests viņa jaunajam trīsdaļīgajam projektam “STING 3.0” un gaidāmajai Ziemeļamerikas turnejas atklāšanai. Tā iesāksies 17. un 18. septembrī ar diviem vakariem leģendārajā "Fillmore" kinoteātrī Detroitā.

Nepalaid garām!

Uz augšu