Šodienas redaktors:
Krista Garanča

FOTO un VIDEO Noskaidrots iluzionistu konkursa "Magic Mania – Fairytale” uzvarētājs

Aizvadītajā starptautiskajā iluzionistu konkursā "Magic Mania – Fairytale" uzvarētāja laurus plūca jaunākais konkursa dalībnieks Leo Paneti (Leo Panetti) no Itālijas, izcīnot galveno balvu ar savu virtuozo priekšnesumu.

Otrajā vietā ierindojās talantīgā Jāna Felicita Skandariato (Jaana Felicitas Scandariato), savukārt godalgotā trešā vieta tika piešķirta korejietim Jolinam Lī (Yollin Lee). Konkursu “Olympic Voodoo Casino” telpās apmeklēja liels skaits skatītāju, tostarp arī vairāki Latvijas sabiedrībā zināmi cilvēki, kuri bija liecinieki neaizmirstamiem pasaules līmeņa iluzionistu trikiem, kas pārsteidza gan publiku, gan pašu žūriju.

"Šogad konkurence bija īpaši spraiga, un žūrijai bija patiesi grūts uzdevums izvēlēties uzvarētājus, jo katrs dalībnieks demonstrēja izcilu sniegumu.

"Magic Mania – Fairytale" apliecina, ka maģija var būt gan tehniski perfekta, gan emocionāli dziļa mākslas forma.

Mēs esam lepni, ka Latvijā spējam rīkot šāda mēroga konkursu, kas turpina piesaistīt labākos iluzionistus no visas pasaules, pierādot mūsu spēju radīt starptautisku pasākumu ar augstiem kvalitātes standartiem," uzsver konkursa organizatore, iluzioniste Dace Pecolli.

Šī gada konkursā par galvenajām balvām 1500 EUR, 1000 EUR un 500 EUR vērtībā savā starpā sacentās deviņi iluzionisti no Latvijas, Itālijas, Argentīnas, Korejas, Vācijas un Zviedrijas.

Viņu sniegumu vērtēja profesionāla žūrija; Enriko Pecolli (Enrico Pezzoli), TOPAS no Vācijas, Mants Žmuidinavičs (Mantas Zmuidinavicius) no Lietuvas, Salvatore Rapučilo (Salvatore Rapacciuolo) un Džovanni Valpreda (Giovanni Valpreda) no Itālijas. Līdztekus iluzionistiem dalībniekus vērtēja dziedātāja Grēta Grantiņa.

Nepalaid garām!

Uz augšu