Šodienas redaktors:
Krista Garanča

“Carnival Youth” koncerts “Palladium” tepat aiz stūra, īpašā viešņa – ANNIKA

Foto: Publicitātes foto

Jau piektdien, 18. oktobrī, grupa “Carnival Youth” uzstāsies ar vērienīgu koncertu koncertzālē “Palladium”, lai svinētu sava debijas albuma No Clouds Allowed 10 gadu jubileju un ieskandinātu jauno dekādi.

Koncertā būs gan sen nespēlētas vecās dziesmas, iespējams, pēdējo reizi, gan pavisam jaunas dziesmas no 2025. gadā gaidāmā albuma. “Esam sagatavojuši dažus ļoti īpašus viesus, jaunu merču, ekrānu animācijas un vēl šādus tādus pārsteigumus,” atklāj grupas dalībnieks Edgars Kaupers. “Katrā ziņā – būs jaudīgi!”

Koncertu atklās īpašā viešņa – dziedātāja un dziesmu autore ANNIKA (Annika Ausmane).

Meitenes dziesmas izceļas ar dziļām pārdomām un refleksijām par pašizziņas ceļiem, cilvēku savstarpējām attiecībām un saikni ar dabu.

“Annikai ir lieliska balss un jau izkopta mūzikas gaume, lai gan viņa salīdzinoši nesen uzkāpusi uz savām muzikālās karjeras kāpnēm. Mums būs liels prieks stāvēt kopā uz “Palladium” skatuves pakāpiena!” stāsta “Carnival Youth” dalībnieks Roberts Vanags.

Dziedātāja un dziesmu autore ANNIKA (Annika Ausmane).
Dziedātāja un dziesmu autore ANNIKA (Annika Ausmane). Foto: Publicitātes foto

““Carnival Youth” vienmēr  ir sildījuši mazo Anniku, un nu man ir lieliska iespēja pieredzēt lielāko skatuvi ar mīļajiem karnivāļiem! Esmu lielā sajūsmā un gatavībā. Būs skaisti!” priecājas ANNIKA. Koncertā māksliniece piedāvās gan savas oriģinālkompozīcijas, gan dziesmas, kas viņu ir iedvesmojušas radīšanas procesā. Tā rezultāti tiks ietērpti intīmā muzikālajā pieredzē.

Foto: Publicitātes foto

Biļetes uz koncertu pieejamas visās “Biļešu Servisa” kasēs un tīmeklī.  

Ieeja “Palladium” koncertzālē no plkst. 19.00, ANNIKA kāps uz skatuves plkst. 20.10, savukārt “Carnival Youth” – plkst. 21.00.

Grupa nupat atgriezusies no Dienvidkorejas un Japānas tūres, kā ietvaros starp vairākiem koncertiem uzstājās arī Seulā notiekošajā mūzikas industrijas festivālā “Zandari”, kuru apmeklē industrijas pārstāvji no visas pasaules un leģendārajā Tokijas koncertvietā “Ruby Room”, kur uzstājušies tādas grupas un mākslinieki kā "Belle & Sebastian", Kikagaku Moyo un Basement Jaxx.

“Carnival Youth” mūzika ir aizraujošu melodiju, gaišas enerģijas un sapņainu skaņu sajaukums. Grupas pirmais albums No Clouds Allowed tika izdots 2014. gada 20. oktobrī, un tajā iekļautas tādas dziesmas kā “Never Have Enough”, “Brown Eyes and All the Rest” un “Akmentiņi”. Šis albums grupai atvēra vārtus gan uz pašmāju, gan ārzemju fanu sirdīm. Kopš No Clouds Allowed grupa izdevusi trīs oriģinālmūzikas albumus – Propeller, Vienā vilcienā un Good Luck.

2020. gadā uzsāktā latviešu kinomūzikas koncertprogramma Naivais ku-kū rezultējās vairāk nekā 100 koncertos visā Latvijā un grupas piektajā albumā ar tādu pašu nosaukumu.

“Carnival Youth” ir Emīls Kaupers, Edgars Kaupers, Roberts Vanags un Kristiāns Kosītis.

Nepalaid garām!

Uz augšu