Izziņots slavenību saraksts, kuri nākamgad iegūs zvaigzni Holivudas Slavas alejā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP

Holivudas Slavas alejas zvaigžņu piešķiršanas komiteja ir izziņojusi izklaides industrijas pārstāvju sarakstu, kuri Holivudas bulvārī 2019. gadā saņems savu zvaigzni.

Filmu zvaigznes tika izraudzītas no simtiem nominētu aktieru, taču kopumā tika izvēlēti tikai deviņi, starp kuriem ir tādas zvaigznes kā Daniels Kreigs, Roberts de Niro, Giljermo del Toro, Anna Hetaveja un Kristena Bella.

Televīzijas šovu kategorijā savas zvaigznes Holivudas Slavas alejā saņems Mendija Mūra, Terenss Hovards, Džūlija Čailda, kā arī septiņi citi.

Ar zvaigzni pagodināto mūziķu vidū ir tādas slavenības kā Maikls Bublē, Pink un Cypress Hill.

«Zvaigžņu piešķiršanas komiteja ir gandarīta paziņot par 2019. gada uzvarētājiem, kuri tiks pagodināti ar zvaigzni Slavas alejā. Komiteja vienmēr cenšas atlasīt talantīgu pagodināto kolektīvu, kas pārsteidz cilvēkus dažādos izklaides žanros, taču uzskatu, ka šogad komiteja ir pārspējusi pati sevi, un zinu, ka arī fani un Holivudas kopiena būs apmierināta ar mūsu izvēli. Nevaram vien sagaidīt, kad redzēsim katra godalgotā seju, kad viņi atklās majestātisko zvaigzni,» izplatītajā paziņojumā pauda komitejas priekšsēdētājs Vin di Bona.

Tām slavenībām, kuras ir izvēlētas zvaigznes piešķiršanai, būs laiks līdz diviem gadiem, lai izvēlētos savas zvaigznes oficiālās atklāšanas ceremonijas datumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu