Izjukušas mūziķu pāra Holzijas un G-Eazy attiecības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Populārais mūziķu pāris Holzija (Halsey) un G-Eazy pēc gadu ilgām attiecībām ir izlēmuši šķirties, dziedātāja pavēstīja savā sociālā tīkla «Instagram» kontā.

3. jūlijā Halsija savā «Instagram» kontā ievietoja ierakstu: «Normālās situācijās es šādas lietas paturētu privātas, taču, ņemot vērā mūsu publisko darbu, es jūtu, ka man jāinformē fani. G-Eazy un es kādu laiku ieturēsim pauzi. Vēlos turpināt sevi veltīt manai mākslai, karjerai un koncerttūrei. Es viņam vēlu visu to labāko. Pateicos, ka ievērosiet mūsu privātumu šajā laikā.»

Baumas par abu šķiršanos uzvirmoja jau pirms vairākām dienām, kad 23 gadus vecā dziedātāja izdzēsa lielāko daļu kopīgo bilžu ar reperi, kā arī ievietoja fotogrāfiju ar aprakstu, kas veltīts atvadām.

kiss my dog on the forehead and then kiss ur ass goodbye ✅

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

Halsija un G-Eazy kā pāris pirmo reizi publiski parādījās sabiedrībā pagājušā gada augustā, kad reperis uzaicināja Halsiju uz skatuves viņu kopīgās dziesmas «Him&I» laikā, abiem sākot skūpstīties.

Vel pirms diviem mēnešiem G-Eazy intervijā stāstīja par viņa un mūziķes attiecībām: «Viņa ir karaliene. Es par viņu domāju tikai visu to labāko. Turklāt dalīt kopīgu dziesmu ar cilvēku, kurā esmu iemīlējies un kurš man rūp, ir sirreāli.»

Drīz pēc tam, kad pāra šķiršanās tika apstiprināta, Halsija tika manīta izklaidējoties Holivudas klubos kopā ar reperi Machine Gun Kelly. Par viņas un repera attiecībām fanu vidū vienmēr ir bijušas spekulācijas.

Reperis nekad nav slēpis savas simpātijas pret Halsiju, taču oficiāli abu romantika nekad nav tikusi apstiprināta.

2018 Bonnie and Clyde

A post shared by G-Eazy (@g_eazy) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu