Aktrise Patrīcija Klārksone atklāj detaļas par Džastina Timberleika intīmo vietiņu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Aktrise Patrīcija Klārksone ir atklājusi, ka viņas kolēģis, dziedātājs un aktieris Džastins Timberleiks «ir apdāvināts zem jostasvietas».

Timberleiks 2011. piedalījās romantiskajā komēdijā «Friends with benefits» («Noderīgi draugi»), kopā ar aktrisi Milu Kunisu, kuras atveidotā tēla mātes lomu uzņēmās Patrīcija Klārksone.

Vienā filmas ainā Timberleiks piedalījās kails, un tagad «Oskara» balvai nominētā aktrise pastāstīja, ka ir izmantojusi iespēju apskatīt aktiera vīrišķo mantību.

Televīzijas šova laikā viņai tika jautāts, kuram no aktieriem būtu vislielākā iespēja kļūt par aktrises noderīgo draugu, ar kuru viņa nodarbotos ar «seksu bez saistībām». Klārksone atbildēja: «Noteikti Džastinu Timberleiku. Ja mēs vēlamies runāt par kaut ko lielu.»

Šova vadītājs neapjuka un turpināja izprašņāt Klārksoni, vai aktieris ir «labi apdāvināts».

«Ak, jā. Man bija liela laime laime redzēt viņu visu, arī tur lejā, jo tika uzņemta aina, kurā viņš nevarēja neko piesegt. Džastins ir brīnišķīgs vīrietis,» atzina aktrise.

Pēc atklātās sarunas Klārksone gan piesarka un izteica bažas, ka Timberleika māte «varētu viņu nogalināt».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu