Modele Emīlija Rataikovski no paparaci slēpjas aiz gigantiskas salmu cepures

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Pievilcīgā britu modele Emīlija Rataikovski (27) jūlija beigās devusies ķert sauli un baudīt vasaru karstajā Grieķijas salā Mikonā.

Iespējams, jau zinot par slavenību mednieku klātbūtni, daiļava pastaigai bija izvēlējusies milzīga izmēra salmu cepuri, kas noder kā lielisks līdzeklis cīņā pret uzmācīgajiem paparaci.

Rataikovski izklaidēm kopā ar draudzeni bija tērpusies mazmazītiņos džinsa šortiņos, gaišā, plānā krekliņā un baltās sporta kurpēs.

Protams, skaistule ar foto no ceļojuma dalās arī sociālajā tīklā «Instagram».

Ready for ☀️

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on





Grilled Feta and white wine okkkkayyyy

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Kā jau ziņots, modele vairs nav brīva sieviete. Viņa šā gada 23. februārī pieticīgā ceremonijā Ņujorkā mija gredzenus ar mīļoto vīrieti, amerikāņu aktieri un filmu producentu Sebastianu Bēru-Maklardu (Sebastian Bear-McClard).

Jaunais pāris kāzu ceļojumā bija devies uz ASV Jūtas štatu, kur nesteidzīgi baudīja atpūtu pieczvaigžņu kūrortā «Amangiri», kurā viena numuriņa cena par nakti ir sākot ar astoņiem tūkstošiem dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu