Katrina Gupalo izdod debijas albumu un dodas ASV koncertturnejā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

10. aprīlī dziedātāja Katrīna Gupalo un pavadošā grupa «The Black Birds» nāk klajā ar savu debijas albumu «Gentle & Done». Albumu veido 11 dziesmas angļu valodā. Dziesmas noklausāmas lielākajos mūzikas straumēšanas servisos (skat. resursus). Aplūko foto no albuma prezentācijas pasākuma.

«Gentle & Done» dziesmās var saklausīt Katrīnas mīlestību pret rokmūziku, skatuves mākslu, kā arī akadēmiski trenēto domāšanu. Klausītājiem jau ir zināmi singli «Too Much Sunshine» un «Intoxicating Caramel», un līdz ar albuma izdošanu tiek publiskots arī trešais – «Orange Sun». Dziesma vēsta par laisku trešdienas rītu, kurā tiek pārdomāts iepriekšējā naktī piedzīvotais.

Albums ierakstīts kopā ar mūziķiem, kas «Gentle & Done» albuma ietvaros slēpjas aiz nosaukuma «The Black Birds», un tie ir: Miķelis Vanags - ģitāra; Gatis Gorkuša - trompete; Kristiāns Kosītis - bass; Elvijs Endelis - sitaminstrumenti; Dmitrijs Šaligins – turntable un elektronika; Artūrs Sedriks Sinkevičs - skaņu operators. Dziesmu aranžējumi veidoti kopā ar Elviju Endeli, izceļot arī katra grupas mūziķa individuālo artavu.

Albuma «Gentle & Done» prezentācijas koncerts notiks sestdien, 14. aprīlī, plkst. 20, kafejnīcā «Omes briljants» (Audēju iela 7). Biļetes: BezRindas.lv. Šobrīd albumu var noklausīties visos lielākajos mūzikas straumēšanas dienestos, bet 14. aprīlī «Gentle & Done» klausītājiem būs pieejams arī CD formātā.

Jau 18. aprīlī Katrīna kopā ar pianistu Andreju Osokinu dosies uz ASV, lai uzstātos koncerttūrē «No Baltijas uz Atlantiju». Koncertos Bostonā, Klīvlandē, Mineapolē, Priedainē, Vašingtonā un Filadelfijā pianisti izpildīs latviešu un amerikāņu komponistu kamermūziku un populāras melodijas.

Foto: Publicitātes

Par dziedātāju

Katrīna Gupalo ir pianiste, komponiste, aktrise un producente. Kā dziedātāja Gupalo debitējusi pašas veidotajās izrādēs «100 gadi ar Piafu» un «After Midnight / Pēc pusnakts». Plašāka publika Katrīnu iepazina LTV autoru un izpildītāju konkursa «Supernova 2018» ietvaros, kur viņa piedalījās ar dziesmu «Intoxicating Caramel».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu