Kristīne Deimon prezentē seksapīla pilnu vakarkleitu kolekciju (35)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Modes dizainere Kristīne Deimon, kuras tērpus ir iemīļojušas daudzas Latvijā pazīstamas personas, Sieviešu dienas priekšvakarā viesnīcā «Grand palace hotel» prezentēja savu jauno vakarkleitu kolekciju.

Pirms skates viesus izklaidēja dziedātājas Katy Tindemark lieliskā vijoles spēle, tam sekoja dziedātājas Māras Katarskas dziedājums un visbeidzot pati skate, kuru vērojot viesiem bija iespēja baudīt šampanieti no skaistām, sarkanām glāzēm.

Skatē modeļu lomā iejutās skaistuma konkursu rīkotāja Liene Skulme, dziedātājas Natālija Tumševica, Laura Raila, Lingita Lina Bopulu, Māra Katarska, Katy Tindemark, blogere Alīna Kellere, televīzijas seja Katerīna Korss, «Mis Rēzekne» Santa Seržante, modeles Elīna Gavare Sande, Maija Šķestere un Santa Dreimane.

Sievietes prezentēja četrpadsmit skaistus, seksīgus, izaicinošus vakartērpus. Krāsu izvēlē dominēja pavedinošā sarkanā krāsa, kā gan citādi, tieši šo krāsu cilvēki asociē ar kaisli.

Kolekcijā iekļautie vakartērpi cits pēc cita atradās kā uz «naža asmens», viesiem bija grūti saprast, vai tērpi ar savu seksualitāti un atkailinātajām detaļām nepārsniedz seksualitātes robežu un nepaliek vulgāri, par šo jautājumu daudzi sarunājās neoficiālajā daļā, kurā tika svinēta Sieviešu diena.

Neoficiālajā daļā par mūzikas ritmiem rūpējās dīdžejs Markus Riva, kurš spēlēja lielisku fona mūziku, jo cilvēki nevēlējās dejot, bet veltīt laiku sarunām.

Vīrieši savām dāmām pasniedza dažādu krāsu tulpes un šampanieti, sievietes skaistajā Sieviešu dienas priekšvakarā un dāmas jutās novērtētas un mīlētas.

Pa viesnīcas «Grand Palace hotel» telpām sievietes staigāja starojošas, laimīgas, ar smaidu sejā.

Komentāri (35)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu