Pieķerti! Bella Hadida mīlinās ar bijušo draugu The Weeknd

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/girlbornin94xo

Kas notiek Kannās, paliek Kannās - šo saukli var attiecināt uz modeli Bellu Hadidu (Bella Hadid) un mūziķi The Weeknd jeb Eibelu Tesfeju (Abel Tesfaye). Bijušie mīlnieki pieķerti pikantā situācijā - vai abus atkal vieno romantiskas attiecības?

Bellas un Eibela fani sociālajos tīklos ievietojuši foto un video, kur abi redzami kopā Kannu kinofestivāla laikā. Vienā video Bella kaislīgi noskūpsta Eibelu, tomēr pāris joprojām nav publiski paziņojis savu attiecību statusu. Vēl pirms neilga laika The Weeknd tika manīts festivālā «Coachella» kādas daiļavas sabiedrībā.

Kā zināms, Bellu un Eibelu vienoja romantiskas jūtas gandrīz divus gadus, tomēr pāris izšķīrās 2016. gada izskaņā. Bella saglabāja brīvas meitenes statusu, tikmēr mūziķis satuvinājās ar dziedātāju Selēnu Gomesu (Selena Gomez). Arī šīs attiecības bija lemtas izjukšanai.

Pēc šķiršanās no Gomesas mūziķis izdeva EP ar nosaukumu «My Dear Melancholy», kurā aprakstītas attiecības ar Bellu un Selēnu.

@theweeknd and @bellahadid hugging in #Cannes, France (May 10th)! ???

A post shared by The Weeknd ? XO (@girlbornin94xo) on

We all know what happened after they left that party ?

A post shared by The Weeknd ? XO (@girlbornin94xo) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu