«Seksīgais noziedznieks» nekautrējas publiski bučoties ar jauno draudzeni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: InSight media/Vida Press

Par seksīgo noziedznieku dēvētais Džeremijs Mīks vairs neslēpj savas attiecības ar draudzeni Hloju Grīnu - pāris apmeklē publiskus pasākumus, kuros nekautrējas skūpstīties. Tiesa gan, Mīks oficiāli nav šķīries no savas laulātās draudzenes Melisas.

Paparaci pieķēra abus mīlniekus Monako stadiona tribīnēs, vērojot Monako un Parīzes «Saint Germain» futbola komandu maču.

Kā zināms, šā gada vasarā paparaci iemūžināja kadrus, kuros 33 gadus vecais Mīks kopā ar 26 gadus veco apģērbu veikala «Topshop» mantinieci un miljardiera Filipa Grīnu meitu Hloju Grīnu pavadīja romantisku laiku uz privātas jahtas. Tagad pāris vairs neslēpjas un kopā apmeklē publiskus pasākumus.

Jāpiemin, ka Mīks joprojām oficiāli ir precējies ar sava bērna māti Melisu.

Mīks slavu izpelnījās pēc tam, kad viņa foto tika publicēts Kalifornijas policijas iecirkņa «Facebook» lapā. Pēcāk Mīks no dažādiem augstās modes namiem saņēma vilinošus piedāvājumus - viņš gada sākumā debitēja Ņujorkas modes nedēļā, demonstrējot dizainera Filipa Pleina (Philipp Plein) radītos tērpus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu