Zivju restorāns ar šiku ballīti nosvin pārvākšanos uz jaunām telpām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 20. jūnijā, notika restorāna «Zivju lete» oficiālā atklāšana pēc pārcelšanās uz jaunām telpām.

Radīta mīlestībā pret jūras veltēm un Latvijas zvejniecības vēsturisko mantojumu, «Zivju lete» sākotnēji tika atvērta 2015. gadā Dzirnavu ielas ēkā ar numuru 72. Restorāns iedvesmu smēlās no mazajām piejūras vai piekrastu kafejnīciņām, kurās pasniedza vienkāršus un gardus zivju ēdienus un kurās piedāvājums mainījās gandrīz ik dienas – atkarībā no «dienas loma». Pirms «Zivju letes» izveidošanas šāda tipa restorāna Rīgā nebija, un daudzi «Zivju leti» iemīļoja vietas vienkāršā stila un gardā ēdiena dēļ. Šis ēdināšanas koncepts veiksmīgi pierādīja savu potenciālu, un 2018.gada pavasarī «Zivju lete» pārcēlās uz nu jau plašākām telpām Dzirnavu ielā 41.

Arī «Zivju letes» interjers ir radīts, iedvesmojoties no jūras. Dizains radīts, piesaistot to pašu profesionāļu komandu, kura darbojusies pie pirmā restorāna interjera, liekot ilggadējiem viesiem iemīļoto vietu atpazīt acumirklī. Ar rokām radītas koka mēbeles (Vline Furniture/Verners Kalacis), zvejas laivu dekorācijas un vintāžas stila lampas (Vintidž Lampa/Toms Montana), un jūrnieku tetovējumos iedvesmu smēlušies sienas gleznojumi (Vladislavs Lakše) – tas viss «Zivju letē» rada unikālu piekrastes atmosfēru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu