Drāma Kardašjanu ģimenē: Hloja grib tikt prom no neuzticīgā bērna tēva

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/khloekardashian

Šonedēļ Amerikas slavenākais tenku portāls «TMZ» publiskoja video, kurā redzams, kā NBA basketbolists Tristans Tomsons maigojas ar citām sievietēm laikā, kad viņa mīļotā sieviete Hloja Kardašjana bija trešajā grūtniecības mēnesī. Lai arī Kardašjanu ģimene līdz šim nav komentējusi krāpšanas skandālu, portālam «E!News» pietuvinātas personas zina teikt, ka topošā māmiņa vēlas tikt prom no Klīvlendas, kur dzīvo kopā ar Tomsonu.

Medijs vēsta, ka Hloja pēc redzētā «visu nakti histēriski raudājusi». «Viņas pasaule ir apgriezusies kājām gaisā. Viņa lūdzās atgriezties Losandželosā, tomēr ārsts viņai to aizliedza darīt, jo dzemdības gaidāmas kuru katru mirkli. Hloja vienkārši vēlas būt ar ģimeni un pamest Klīvlendu, cik ātri vien iespējams,» ziņo medijam pietuvinātas personas.

Jau vēstīts, ka publiskotajā video redzams, kā Tomsons draiski skūpsta vienu no dāmām, kamēr otra viņa galvu likusi klāt savām brangajām krūtīm.

Tāpat «TMZ» ziņo, ka šis nav vienīgais krāpšanas gadījums - pagājušajā nedēļas nogalē Tomsons manīts kopā ar īsa auguma bruneti kādā Ņujorkas klubā. Pēcāk abi pametuši izklaides vietu, lai kopā dotos uz viesnīcu.

Šis nav vienīgais «traips» Tristana pagātnē - Tomsons sācis tikties ar Hloju laikā, kad viņa tā laika draudzene Džordana Kreiga bijusi gaidībās. Basketbolista pirmais bērns - dēls Prinss - pasaulē nāca 2016. gada decembrī, kad sportists teju pusgadu jau mīlinājās ar Kardašjanu.

Kardašjana par gaidāmo mazuli paziņoja sociālajā vietnē «Instagram» pērnā gada nogalē. Ģimenes pieaugums gaidāms jau aprīlī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu