Busulis publisko sirsnīgus foto dēla dzimšanas dienā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/intarsbusulis

Pašmāju mūziķis Intars Busulis, kurš ir četru bērnu tēvs, nule nosvinējis dēla Lenija 16. dzimšanas dienu. Par godu svētkiem Intars sociālajā vietnē «Instagram» dalījies ar aizkustinošiem ģimenes foto.

Pie publiskotajām fotogrāfijām Intars raksta: «Mīļo Lenij! Daudz laimes dzimšanas dienā! Tu esi izaudzis par gudru, stipru, staltu, skaistu vīru, kurš tur cieņā un godā visu, kas ir šajā pasaulē. Mēs ar tevi ļoti lepojamies. Nepazaudē sevi!»

Fotogrāfijās redzams, gan kā Lenijs izaudzis šodien, gan arī atmiņas no bērnības.

Kā zināms, Intara Busuļa sieva Inga Staško-Busule 29. martā laida pasaulē abu ceturto bērnu. Zinātāji stāsta, ka bērniņam dots latvisks vārds - Jānis.

Dziedātājs neilgi pirms bērna piedzimšanas portālam TVNET apgalvoja, ka ziņas par ģimenes pieaugumu ir nepatiesas: «Tā nav taisnība. Varbūt gribētos, bet laikam vēl nav laiks.» Atbildot uz jautājumu, cik lielu ģimeni viņš vēlētos, Busulis gada sākumā teica: «Četri būtu ok! Pašlaik. Būtu forši dabūt arī uzreiz piecus, ja dvīņi piedzimst kaut kad. Skatīsies, kā būs, vēl viss priekšā.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu