Lazarevs neļaus savam dēlam kļūt par estrādes dziedātāju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Krievijas popmūzikas zvaigzne Sergejs Lazarevs, kurš mūzikas jomā savā dzimtenē ir ieguvis zināmus panākumus, iebilst pret to, ka viņa dēls kļūst par skatuves mākslinieku. Neskatoties uz to, ka četrgadīgajam Ņikitam Lazarevam patīk dziedāt, maz ticams, ka viņu gaida dziedātāja karjera.

Lazarevs televīzijas raidījumā «Vakara Urgants» norādīja, ka viņš nevēlas ļaut dēlam saistīt dzīvi ar skatuvi, lai gan to no viņa gaida lielākā daļa fanu, jo vēlas sevi iztēloties kā sportista tēvu. «Es mēģinu viņu audzināt tā, lai viņš zinātu cenu visam, kas viņu ieskauj. Sava tēva dziesmas viņš dzied, bet ļoti vidējā līmenī, tāpēc nevaru teikt, ka viņam ir īpašs vokāls talants. Es dēlā mēģinu attīstīt sportistu. Viņš iet uz futbolu un peld, papildus tam apgūstot angļu valodu. Ceru, ka viņš nekļūs par dziedātāju.»

Pats Lazarevs sevi raidījumā raksturoja kā taisnīgu, nevis stingru tēvu.

Pēc tam, kad Lazarevs oficiāli sabiedrību iepazīstināja ar Ņikitu, viņa dēls interneta lietotāju vidū kļuva ļoti populārs, lielāko uzmanību izpelnoties tieši fotogrāfijām ar mākslinieka dēlu no privātajiem arhīviem. Kā nesen atklāja Lazareva māte, fani pat ir mēģinājuši pārkāpt Sergeja un Ņikitas Lazarevu personīgās dzīves robežas, publiski izveidojot diskusiju par to, kas varētu būt dziedātāja dēla māte.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu