Kardašjana laidusi pasaulē meitu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ārvalstu prese informē, ka Hloja Kardašjana laidusi pasaulē savu pirmdzimto.

Kā vēsta «TMZ», Kardašjanas meitiņa piedzimusi 12. aprīļa agrā rītā.

Ar Hloju dzemdībās kopā bija viņas māte Krisa Dženere, māsas Kima un Kortnija Kardašjanas, kā arī bērna tēvs, NBA kluba Klīvlendas «Cavaliers» spēlētājs Tristans Tomsons.

Šonedēļ Amerikas slavenākais tenku portāls «TMZ» publiskoja video, kurā redzams, kā NBA basketbolists Tristans Tomsons maigojas ar citām sievietēm laikā, kad viņa mīļotā sieviete Hloja Kardašjana bija trešajā grūtniecības mēnesī.

Mommy and Daddy ? @sashasamsonova

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

? @sashasamsonova

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Tāpat medijs ziņo, ka šis nav vienīgais krāpšanas gadījums - pagājušajā nedēļas nogalē Tomsons manīts kopā ar īsa auguma bruneti kādā Ņujorkas klubā. Pēcāk abi pametuši izklaides vietu, lai kopā dotos uz viesnīcu.

Hloju un Tristanu vieno romantiskas attiecības kopš 2016. gada vasaras.

Kardašjana grūtniecību apstiprināja sociālajā vietnē «Instagram» pērnā gada decembrī. «Mans lielākais sapnis ir piepildījies! Mums būs bērniņš! Es gaidīju un daudz domāju par to, bet Dievam bija plāns. Viņš zināja, ko dara. Man vienkārši vajadzēja uzticēties viņam un būt pacietīgai. Brīžiem es joprojām nespēju noticēt tam, ka mūsu mīlestība radīja dzīvību! Tristan, paldies, ka mīli mani! Paldies, ka izturies pret mani kā pret karalieni. Paldies, ka vienmēr liec man justies skaistai. Tristan, visvairāk pateicos tev, ka padarīji mani par mammu!»

? What’s meant to be will always find its way ?

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

?

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu