Kima Kardašjana pēc aplaupīšanas atgriezusies Francijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/Scanpix

Slavenā realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana (Kim Kardashian) pirmo reizi pēc aplaupīšanas Parīzes viesnīcā ir atgriezusies Francijā.

Zvaigzne Francijā apmeklēja «Louis Vuitton» vīriešu pavasara un vasaras apģērbu modes skati, kopā ar savu vīru Kanji Vestu, māsu Kailiju Dženeri un viņas draugu Trevisu Skotu sēžot pirmajā rindā.

Pēc modes skates Kardašjana rakstīja sociālā portāla «Twtitter» kontā: «Paldies Parīzei par emocionālo atgriešanos. Es nevarētu šeit atrasties vēl labāka iemesla dēļ.»

Kā liecina Kardašjanas publicētie attēli, modes šovā Kanje Vests atkalapvienojās ar savu draugu, bijušo klasesbiedru un dizaineri Virdžilu Ablou (Virgil Abloa), kur abi vīrieši pēc skates apskāvās un emocionāli raudāja.

2016. gada oktobrī Parīzē, numuriņā, kurā mitinājās Kima, ielauzās ar ieročiem bruņoti pieci vīrieši, nozogot divus telefonus un apmēram 11 miljonus ASV dolāru vērtas rotaslietas, tai skaitā, 4,9 miljonus ASV dolāru vērtu gredzenu. Kima laupīšanas laikā tika sasieta, bet necieta. Dramatiskā piedzīvojuma dēļ šajā reizē Kardašjana uz modes skati nebija uzvilkusi nevienu rotaslietu.

Vizītes laikā Parīzē Kardašjana ar vīru apmeklēja arī pusdienu restorānu «L`Avenue», kas vienmēr ir bijusi viena no viņas mīļākajām vietām.

@virgilabloh & #kaynewest Emotional! @louisvuitton show

A post shared by Takashi Murakami (@takashipom) on

Kanye at Louis Vuitton Men Show for Paris Fashion Week @virgilabloh

A post shared by Kim Kardashian Snapchats ? (@kimkardashiansnap) on

gang

A post shared by Kim Kardashian Snapchats ? (@kimkardashiansnap) on

Kim and Kanye at @VirgilAbloh’s #LVMenSS19 Show

A post shared by Kim Kardashian Snapchats ? (@kimkardashiansnap) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu