Gold Barbell bērnu un ģimenes sporta festivāla trešais posms Rīgā, Lucavsalā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Jau 30. jūnijā, Rīgā, Lucavsalā pulcēsies bērni, ģimenes un sportisti no visas Latvijas! Gold Barbell bērnu un ģimenes sporta festivāla trešais posms būs vēl pasākumiem bagātāks, kā pirmie divi, kas šajā gadā notika Tukumā un Dobelē.

Visas dienas garumā bērni varēs piedalīties 16 dažādās atrakcijās un krāt punktus lai tiktu uz finālu, kur galvenās balvas ir ļoti iespaidīgas, piemēram velosipēdi, skrejriteņi, skrituļdēļi un daudz citu vērtīgu balvu. Bet divi labākie bērni katrā vecuma grupā, līdz 10 gadi un līdz 14 gadi tiks uzaicināti uz superfinālu, kas notiks Ragaciema pludmalē ,18.augustā, kur galvenās balvas šoreiz ir ceļojumi uz Ēģipti, kvadracikli ,velosipēdi un skrejriteņi.

Pasākuma organizatori ir Biedrība «Gold Barbell» sadarbībā ar «Live Rīga». Pasākumi tiek rīkoti pateicoties atbalstītāju ziedotajiem līdzekļiem un brīvprātīgo entuziasmam, tāpēc visi pasākumi bērniem un ģimenēm ir BEZ MAKSAS. Tādā veidā dodot iespēju piedalīties arī tām ģimenēm un bērniem, kam daudzi Latvijas sporta pasākumi ir jāizlaiž dēļ augstām dalības maksām. Mūsu mērķis ir piesaistīt bērnus un jauniešus sportiskām aktivitātēm, izraujot viņus no nelabvēlīgās vides, kur daudziem vienīgais sporta veids ir datorspēles. Mūsu moto - ‘’Caur rotaļām uz sportu"!

Paralēli bērnu atrakcijām spēkiem mēroties varēs arī ģimenes ,kurās ir vismaz viens bērns līdz 14 gadu vecumam, tāpat arī būs sacensības spēka sporta piekritējiem un CrossFit pārstāvjiem, paraugdemonstrējumus rādīs Latvijas fitnesa pārstāvji, bet vakarā, spēkiem mērosies sportisti no amatieru boksa, kas kāps Drosmes ringā. Latvijas svarcelšanas federācijas prezidents Viktors Ščerbatihs vadīs treniņu visiem tiem bērniem un jauniešiem, kam ir vēlme izmēģināt savus spēkus šajā sporta veidā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu