Multimākslinieks Kašers Turcijā tiek sajaukts ar aktieri Džoniju Depu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mākslinieks Kašers jau nedēļu atrodas Turcijā, kur bauda dabas jaukumus, nacionālos ēdienus, dzērienus un siltos saules starus. Arī šoreiz Kašera brauciens uz Turciju nenorit bez jautriem atgadījumiem, šoreiz vietējie iedzīvotāji to noturējuši par aktieri Džoniju Depu.

Foto: Publicitātes foto

Iepriekšējā reizē viesojoties Turcijā Kašeru apkārtējie noturēja par dziedātāju Tarkanu, cilvēki skrēja pie raidījuma «Stila pavēlnieks» vadītāja un prasīja autogrāfus, tāpat ik uz soļa tika skandināti Tarkana lielākie hīti.

Foto: Publicitātes foto

«Šoreiz esot Turcijā pamanīju, ka cilvēki mani vēro, fotografē, vēlāk uzzināju, ka daudzi uzskata, ka esmu aktieris Džonijs Deps, tikai viņi uzvārdu izrunāja kā Dīps un to saucot skrēja man klāt uz ielas,» smejas Kašers.

Foto: Publicitātes foto

Kašers Turcijā uzturas viesnīcā «Ramada Plaza Antalya», kur viņa prombūtnes laikā bija ieradusies Turcijas prese un pat televīzijas kanāli, jo kāds bija paziņojis, ka viesnīcā dzīvo slavenais aktieris.

Foto: Publicitātes foto

«Par preses ierašanos uzzināju vienu vakaru dodoties uz viesnīcas bāru, man to pavēstīja bārmenis, piebilstot, ka viss personāls uzskatījis, ka viņu darba vietā apmetusies pasaules līmeņa slavenība,» pastāsta Kašers.

Foto: Publicitātes foto

Māksliniekam liekas, ka kādā no iepriekšējām dzīvēm viņš dzīvojis Turcijā, jo to piesaista gan klimats, cilvēki, gan kultūra, bet, lai vai kā, nekur nav tik labi kā mājās Latvijā.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu