Smukulīša Teituma bijusī sieva priecē īsā kleitiņā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Amerikāņu aktiera un dejotāja Čeninga Teituma (Channing Tatum) bijusī sieva Dženna Devana (Jenna Dewan), viesojoties sarunu šovā pie Džimija Kimela, bija tērpusies īsā kleitiņā, kas īpaši priecē stiprā dzimuma pārstāvjus.

Dženna pēc šķiršanās no vīra uzplaukusi gluži kā puķe - viņa nogriezusi matus, kā arī regulāri iziet sabiedrībā ļoti seksīgā un atklātā paskatā.

Kā zināms, šā gada aprīlī Dženna un Čenings paziņoja par šķiršanos. «Mēs ar mīlestību esam nolēmuši šķirt savus ceļus kā pāris. Absolūti nekas nav mainījies tajā, ko jūtam viens pret otru, bet mīlestība ir skaists piedzīvojums, kas šobrīd ved mūs pa atšķirīgiem ceļiem. (..) Mēs joprojām esam ģimene un allaž būsim mīloši vecāki savai meitai Everlijai,» rakstīts aktrises paziņojumā vietnē «Instagram».

Čenings un Dženna iepazinās deju filmas «Solis augšup» uzņemšanas laikā 2006. gadā un 2009. gadā nolēma apprecēties. Viņi ir vecāki meitai Everlijai, kura pasaulē nāca 2013. gada maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu