Pašmāju reperi «Kohorta» publisko jaunu singlu «Titānika paklāji»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Latviešu repa grupa «Kohorta» nodod plašākai publikai videoklipu no topošā EP «Titānika paklāji», kā arī aicina uz prezentācijas koncertu 2. jūnijā, vasaru ieskandinot klubā «Republika».

«Kohorta» ir apvienība, kuras sastāvā ir Sandis Kalniņš, Mārtiņš Purmalis un Artis Dzelzskalns. Grupa sevi pieteica 2016. gada 29. septembrī, kad izdeva savu pirmo albumu ar tādu pašu nosaukumu. Pēc neilgas pauzes apvienība ir atgriezusies, lai klausītājus priecētu ar jaunu, pavisam cita skanējuma mūziku. Drīzumā tiks izdots grupas EP «Titānika paklāji», kam par godu nesen tika publicēts pirmais videoklips no gaidāmā albuma.

«Panākumi sākas tur – aiz liekuļu gatves,» tas ir viens no citātiem no izdotā videoklipa, ar kura vēstījumu grupa vēlas izteikt aicinājumu ikvienam būt pārliecinātam, ambiciozam un paļauties uz saviem spēkiem.

www.facebook.com/kohortamusic

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu