Zeltiņiem - rūgts! Pāris nosvin kāzu gadadienu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/renarzseltins

Pašmāju šovmenis Renārs Zeltiņš un pasākumu rīkotāja Ieva Koha ceturtdien, 7. jūnijā, svin papīra kāzas jeb pirmo gadadienu kā precēts pāris.

Zeltiņš ar priecīgo notikumu dalījies sociālajā vietnē «Instagram». «Papīrenes ir klāt! Ar mieru, skaistām atmiņām un pārliecību sirdīs dodamies pretī noturīgajām un drošajām kokvilnas kāzām!» - tā pie skaistā foto raksta Renārs.

Kā zināms, pāris mija gredzenus pērnā gada 7. jūnijā.

Laulību ceremonijai viņi bija izvēlējušies Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā esošo Usmas evaņģēliski luterisko baznīcu.

Uz kāzām pirmais, kā jau ierasts, ieradās topošais vīrs skaistā, baltā automašīnā, kura bija izrotāta baltiem ziediem, drīz vien automašīna devās pakaļ līgavai, kuru uz kāpnēm sagaidīja mācītājs un tālāk pie baznīcas pats Renārs.

Ieraugot līgavu, šovmens sniedza Ievai skūpstu un, saņēmis aiz rokas, ieveda baznīcā.

Pāris izvēlējās apprecēties tikai laulību liecinieku un mācītāja klātbūtnē, radot sev romantisku dienu, kurā ar laimi jādalās tikai vienam ar otru, ne simtiem draugu.

Laime IR! ❤️

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

Pāris ir vecāki meitiņai Emmai, kura nāca pasaulē pērnā gada novembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu