Pēc astoņu gadu ilgas laulības par šķiršanos paziņojusi Fērgija un Džošs Duhamels

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Izskatās, ka arī 2017.gads, gluži kā 2016.gads, būs šķiršanās gads Holivudas zvaigznēm. Šoreiz par šķiršanos paziņojis aktieris Džošs Duhamels un dziedātāja Fērgija. Pāris bija precēti astoņus gadus, kopā audzināja dēliņu, pārcieta vairākas laulības krīzes, arī aktiera neuzticību.

Izdevumam «People» pāris sniedza oficiālu paziņojumu, sakot, ka ar cieņu un mīlestību viens pret otru viņi tomēr izlēmuši izšķirties, zvaigznes kopā nedzīvo jau vairākus mēnešus, bet bija izlēmuši dot ģimenei iespēju adaptēties jaunajā attiecību modelī un tad par to informēt publiku.

Bijušie mīlnieki atbalsta viens otru, joprojām uzskata sevi un bērnu par ģimeni un vienmēr būs līdzās otram smagos mirkļos, kā arī priekos.

Vēl šā gada janvārī Fērgija un Džošs devās romantiskā ceļojumā uz Havaju salām, kur svinēja kāzu astoto gadadienu.

Zvaigznes audzina četrus gadus vecu dēlu Akselu. Baumo, ka par šķiršanās iemeslu kalpojis fakts, ka pāris gadiem mēģināja otro reizi kļūt par vecākiem, bet dziedātāja nav spējusi palikt stāvoklī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu