Latvijas pirmā «Instagram» influencere modīgā ballītē prezentē savu jauno uzņēmumu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

14. jūnijā kafejnīcā «Pagalms» notika pazīstamās latviešu fotogrāfes un «Instagram» influenceres Agnijas Grigules jaunā dzīvesstila, modes un kultūras portāla «Honeymoon High» atklāšana.

Jaunais interneta medijs «Honeymoon High» darbosies Rīgā, Apvienotās Karalistes galvaspilsētā Londonā un Francijas galvaspilsētā Parīzē, kopumā redakcijā piesaistot 35 jaunus cilvēkus, kuri ir gatavi piedāvāt kvalitatīvu informāciju, īpaši akcentējot tieši vizuālo noformējumu, humoru un informatīvu saturu.

Portāla atklāšanas pasākumā piedalījas blogere un juriste Liene Stūraine, modes fotogrāfe Natālija Berezina, modes mākslinieces Viktorija Joniene un Dace Bahmane-Krieviņa un citi viesi. Pasākuma laikā norisinājās arī modes zīmola «Volga Vintage» modes skate.

«Ideja par portālu man jau bija sen - pirms kādiem diviem gadiem. Sākumā bija ideja par blogu, kas pamazām vien pārauga idejā par mediju, kas ir līdzīgs tādiem portāliem kā MANREPELLER.COM, Vice, Dazed Digital un citiem. No sākuma domāju, ka šajā portālā būšu viena pati, bet, tā kā man nav talanta rakstīšanā un es tieši šogad vēlējos dibināt savu uzņēmumu, sapratu, ka visu var savienot kopā. Es uzrunāju vairākus radošus jauniešus no Rīgas, kuru lielākā daļa ir mani draugi. Protams, pirmo mēnesi visiem bija neskaidrība, kas un kā notiek, es pati vēl neaptvēru, kas notiek, bet pamazām viss nostabilizējās. Galvenais ir parādīt, ka jaunieši ne tikai dzīvo tagadnei, sēž Snapchat un smuki ģērbjas, bet arī var izveidot kvalitatīvu, informatīvu materiālu ar labu humoru un spēcīgu vizuālo identitāti,» stāsta portāla galvenā redaktore Agnija Grigule.

«Mēs filmēsim video dokumentālos sižetus un rakstīsim rakstus angļu valodā par mūziku un mākslu, kultūru, interesantām personām un sabiedriskām tēmām. Grasāmies arī apceļot Eiropu, iedziļināties citu valstu kultūrās, iepriekš nedzirdētos vai nepietiekami apspriestos fenomenos. Vēlamies arī radīt platformu, kur jaunie mākslinieki no visas pasaules, it īpaši Baltijas valstīm, varētu dalīties ar saviem darbiem un panākumiem ar plašāku un daudzveidīgāku publiku,» atklāj portāla galvenais redaktors Londonā Jūlijs Melngailis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu