Dziedātāja Valērija no vīra saņem dimanta gredzenu 4 miljonu rubļu vērtībā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Pagājušajā nedēļā Krievijas estrādes dziedātāja Valērija un viņas vīrs Josifs Prigožins nosvinēja četrpadsmito laulības gadadienu, to atzīmējot šaurā ģimenes lokā. Valērija un Prigožins tiek uzskatīti par vienu no skaistākajiem pāriem Krievijas šovbiznesā.

«Lielu banketu rīkosim uz 15. gadadienu,» intervijā atklāja dziedātājas vīrs. «Protams, pirmais, ko no rīta izdarīju, bija - apsveicu mīļoto, jo tā mums ir ļoti svarīga diena. Savukārt vakarā atzīmējām nozīmīgo datumu ar bērniem un tuvākajiem ģimenes locekļiem restorānā.»

Pēc abu kopīgajiem svētkiem dziedātājas sociālo tīklu kontos parādījās fotogrāfijas, kurās viņas pirkstu rotāja «Graff» zīmola gredzens no baltā zelta ar lielu dimantu. Zvaigznes fani jau vairākas dienas apspriež, cik daudz Prigožins varētu būt samaksājis par šo grezno rotu.

«Jā, es patiešām pasniedzu Valērijai dāvanu, ko ilgi un rūpīgi izvēlējos. Man patīk palutināt sievu, lai gan viņa ir pilnīgi vienaldzīga pret zīmoliem un dārgām rotaslietām. Ļerai ir svarīgas pilnīgi citas lietas – skaistums, oriģinalitāte, stils un vienkārši mans viedoklis. Savukārt mīļas dāvanas mēs mēdzam pasniegt viens otram bez īpaša iemesla,» atzina dziedātājas vīrs.

Pēc ekspertu domām, gredzena akmens nav mazāks par pieciem karātiem un tā vērtība varētu pārsniegt 4 miljonus Krievijas rubļu. Kā liecina fotogrāfijas, no iespaidīgā «Graff» zīmola gredzena dziedātāja praktiski nešķiras, tam esot viņas pirkstā gandrīz visos pēdējā laika šovbiznesa notikumos.

A post shared by VALERIYA (@valeriya) on

Какой удивительный вечер!!!!! Сегодня на Красной площади состоялся гала - концерт звёзд мировой оперной сцены. Сидели в зале и гордились нашими. Каких разных и прекрасных артистов собрал @matsuevdenis в одной программе. Анна Нетребко @anna_netrebko_yusi_tiago - мощная, страстная, искренняя, глубокая, Аида Гарифуллина @aidagarifullina - тонкая, звонкая, деликатная, Альбина Шагимуратова - яркая, непосредственная, нежная, женственная. Спасибо за сегодняшний праздник!!!!!!! ❤️❤️❤️?????? #ольгаслуцкер @slutsker

A post shared by VALERIYA (@valeriya) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu