Svarcēlāja Rebeka Koha publisko sirsnīgus bērnības dienu foto

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/rebeka_koha

Godalgotā pašmāju svarcēlāja Rebeka Koha ir aktīva sociālās vietnes «Instagram» lietotāja - talantīgā sportiste nupat publiskojusi savus bērnības foto.

Koha publiskoto foto aprakstā min, ka viņa kaut uz dienu vēlētos atgriezties laikā, kad bija vēl bērns. «Bērnības dienu atmiņas... tās bija lieliskas,» nostalģiska ir Rebeka. Jau bērnībā Rebeka bija redzama cilājam svarus.

Kā zināms, 19 gadus vecā sportiste pērnā gada 30. novembrī izcīnīja bronzu pasaules čempionātā ASV un kļuva par pirmo Latvijas sievieti, kura pieaugušo konkurencē planētas meistarsacīkstēs tikusi pie godalgas.

Tāpat Rebeka seko līdzi citu latviešu panākumiem sportā - viņa otrdien, 23. janvārī, apmeklēja boksera Maira Brieža un Oleksandra Usika atklāto treniņu. «Savējie vienmēr jāatbalsta, un es viņiem sekoju līdzi. Esmu paskatījusies video, kā cīnās šobrīd par favorītu sauktais Oleksandrs Usiks, taču arī mēs esam spēcīgi. Ja sportists ļoti emocionāli uztver to, ko runā apkārt, un klausās negācijās, tad droši vien ir grūti, taču arī es pirms sacensībām neņemu vērā citu komentārus vai ierakstus internetā. Apkārt taču ir arī tik daudz atbalstītāju un fanu, tāpēc Mairim Briedim uztraukties nevajadzētu, jo viņu sestdien ļoti, ļoti atbalstīs,» tā par iespējamo rezultātu saka sportiste.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu