Rešetina sieva: Intars vienkārši bija aizgājis padzīvot viens

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pērn dzeltenajā presē izskanēja ziņa, ka Dailes teātra aktieris un režisors Intars Rešetins izšķīries ar sievu, fitnesa treneri un «Mis Latvija 2002» titula ieguvēju Zandu Zariņu-Rešetinu. Tagad pāris ir laimīgāks nekā jebkad agrāk, tomēr Zanda izdevumam «Santa» apstiprinājusi, ka krīze patiešām bijusi.

Izdevuma «Santa» maija numurā Zanda atklāj: «Būtu muļķīgi tagad noliegt, ka mums bija krīze. Man par to ļoti negribas runāt, jo, kā viss bija patiesībā, zinām tikai mēs. Publiskās interpretācijas nebija tiesa, Intars vienkārši bija aizgājis padzīvot viens.»

Zanda turpina: «Krīzes gadās katram. Pazaudējušies bijām. Abi esam vienojušies, ka to uztveram kā svarīgu dzīves skolu. Izdarām secinājumus, cenšamies nepieļaut tās pašas kļūdas un dzīvojam tālāk. Krīze ir pārvarēta.»

Till the ?and back.....

A post shared by ZANDA Zariņa Rešetina (@zandazr) on

Jau vēstīts, ka pērnā gada vasarā izskanēja ziņa, ka Intars un Zanda pēc 12 laulības gadiem izšķīrušies - viņš saviem draugiem un kolēģiem neslēpa, ka attiecībās iestājusies krīze, un no populārā aktiera zeltneša pat bija pazudis laulības gredzens.

Tagad pāris pavada arvien vairāk laika kopā - aprīļa sākumā Zanda Parīzē piedalījās maratonā, kurā viņu atbalstīja Intars. Tāpat pie Zandas publiskotajām fotogrāfijām sociālajos tīklos aktieris raksta, cik skaista un gudra ir viņa izredzētā.

Intars un Zanda iepazinās 2006. gadā, un jau 2008. gadā abi mija gredzenus Taizemē. Abi ir vecāki divām meitām – Elīzai Marijai un Grētai Marijai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu