Rihards Lībietis un Anneli Arro iepazīstina ar jaunu skaņdarbu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Akustiskās miera mūzikas kvintets «Rihards Lībietis Orchestra» sadarbībā ar dziedātāju Anneli Arro piedāvā klausītājiem jaunu dziesmu un video «Changes», kas ir pirmais kopdarbs no topošā EP albuma «Reflections».

«Mūsu sadarbība ar Rihardu aizsākās ar sajūtu mūzikā un, šķiet, ļoti līdzīgi tapa šī dziesma, tādā kā impulsu veidā. Teksts un melodija nāca līdz ar sajūtu, ko Rihards atsūtīja ieraksta skicē. Klausījos motīvu, kas dzirdams ieraksta sākumā, un sajūta bija par pašu tuvāko, par netveramu vienību, ko saskatīju tuvākajos cilvēkos, kas vienkārši ir par sevi, kurā esi daļa no tā viena, un tur nekas nav jāpierāda. Vieta, kurā mīt beznosacījuma mīlestība, mīlestība, kura ir manī pašā un katrā no mums. Un pārmaiņas reizēm ir tieši saskatīt šo mūžīgi nemainīgo, vienmēr pastāvošo, Ierakstot dziesmu kopā ar Rihards Lībietis Orchestra, dziesma ieguva vēl citu niansētību un plašumu,» tā par dziesmu saka grupas «Sus Dungo» bundziniece Anneli Arro.

Ieraksts tapis Toma Lismenta vadībā, savukārt video veidots teātrī «3 māsas» un tā autore ir Arta Janemane.

Albumu «Reflections» plānots izdot 2018. gada rudens sākumā, un tas būs īpašs ar to, ka orķestra spēlēto instrumentālo mūziku šoreiz papildinās dažādi Latvijā iemīļoti vokālisti, kā Kristīne Prauliņa, Goran Gora u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu