Hennas guru Inese Dāvidsone karalienes cienīgā tērpā prezentē «Intuīcijas kārtis»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

24. maijā vēsturiskā «Benjamiņa» nama Spoguļa zālē hennas guru Inese Dāvidsone oficiāli prezentēja pašas radītās «Intuīcijas kārtis».

Dāvidsone ir konsultējoša vēdiskā astroloģe, hennas māksliniece un zinātņu doktora kandidāte, ko sabiedrības lielākā daļa iepazina kā pirmo hennas meistari Latvijā. Līdz ar trešā bērna piedzimšanu Inese radīja unikālu instrumentu – «Intuīcijas kārtis», ļaujot saviem klientiem pašiem rast atbildes uz svarīgiem jautājumiem.

Kāršu komplektā ir 27 kārtis, kur katra simbolizē konkrētu zvaigznāju. Klāt ir arī grāmata, kas apraksta kārts simbola tulkojumu, raksturo tās būtību, iztulko pārvaldošo dievību un nosaka tās raksturu un darbību. Atsevišķi tiek izvērsta arī atbilde, ko katra kārts sniedz uz uzdoto jautājumu.

«Kārtis ir instruments dzīves labklājības, labsajūtas un iespēju vairošanai. Tas ir unikāls rīks. Balstoties uz dievišķo dzīves enerģijas avotu – intuīciju, tiek dota iespēja rast atbildes uz visiem dzīves svarīgajiem jautājumiem!» stāsta astroloģe.

Pasākumu vadīja pārliecinoši lieliskais Armands Simsons, bet viesus greznoja viņa sieva, Ineses labākā skolniece un hennas māksliniece Iveta Simsone. Viesi baudīja «Benjamiņa» šefpavāru radītos vegāniskos ēdienus, kas speciāli tika izvēlēti šim notikumam, jo kāršu autore un viņas ģimene ir vegāni.

Jau pavisam drīz, rudenī, Inese izdos nākamo jaunumu - hennas mākslas grāmatu, kas būs lielformāta izdevums ar košām bildēm, sulīgu saturu un hennas mākslas maģiskumu atspoguļojošiem zīmējumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu