Kendala Dženere «nocopējusi» NBA zvaigzni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP, REUTERS/Scanpix

Amerikāņu modele Kendala Dženere (Kendall Jenner) sākusi attiecības ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas «76ers» spēlētāju Benu Simonsu (Ben Simmons), vēsta izdevums «Page Six».

Pāri vieno romantiskas attiecības vien dažas nedēļas, ziņo medijs.

«Page Six» pietuvināts avots atklāja, ka Dženere un Simonss pagājušajā nedēļā bija manīti kopā Beverlihilsas viesnīcā, ieturot pusdienas.

Modelei ir 22 gadi, bet basketbolistam - 21.

Iepriekš izskanēja informācija, ka Dženere satiekas ar NBA kluba Losandželosas «Clippers» spēlētāju Bleiku Grifinu (Blake Griffin), tomēr nedz Kendala, nedz Bleiks šo informāciju nekomentēja.

Tāpat izskanējušas baumas, ka Dženerei ir netradicionāla seksuālā orientācija, tomēr viņa intervijā aprīļa izdevumam «Vogue» kliedēja šīs runas: «Domāju, tas ir tāpēc, ka es no māsām atšķiros ar to, ka neizrādu savus puišus. Mani neviens nav redzējis kopā ar pretējo dzimumu. Es nedomāju, ka manī mīt biseksuālas sievietes vai lesbietes «kauls». Es nezinu, kas zina?! Es esmu par dažādu pieredzi, bet nekad agrāk neesmu bijusi tādā situācijā. (..) Manī ir šī vīrišķā enerģija, bet, atbildot uz jūsu jautājumu, nē, es neesmu lesbiete. Man nav ko slēpt.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu