Mesa laiž klajā «Vērtību» video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Mūziķa un repera Gata Irbes projekts «Mesa» sabiedrības vērtējumam nodod jaunākā singla «Vērtības» videoversiju. Dziesma, kura ir iekļauta Mesas otrajā studijas albumā «II», ir otrais singls no šā albuma.

Kopš albuma parādīšanās straumēšanas vietnē «Spotify» decembrī, «Vērtības» veselas sešas nedēļas atradās Spotify Viral 50 topa augšgalā, dalot pirmo un otro vietu ar Eda Šīrana (Ed Sheeran) un Eminema kopdarbu.

«Dziesma «Vērtības» ir viena no tām sajūtu dziesmām,» tā par jauno singlu teic projekta autors Gatis Irbe. «Pirmajā brīdī varbūt šķietami skumja, tomēr, sākot apzināties patieso vērtību esamību, var teikt, ka tas ir pareiza ceļa sākums, izpratne par to, kurā virzienā vajadzētu turpināt doties un kam veltīt visvairāk laika.»

Dziesmas mūzikas producents ir Arstarulsmirus.

29. martā ar pirmo koncertu Valmieras koncertzālē aizsāksies arī Mesas koncertturneja, kura norisināsies pēc tam vēl divās pilsētās – 12. aprīlī, Rīgā, koncertzālē «Palladium» un lielais noslēguma koncerts 21. aprīlī, Liepājā, LOC arēnā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu