Džastins Bībers pārvācies uz 17,9 miljonus vērtu īpašumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Alec Byrne Syndication/Vida Press/Reuters/Scanpix

Pasaulslavenā kanādiešu popzvaigzne Džastins Bībers (23) ir mainījis dzīvesvietu, pārvācoties uz 17,9 miljonus dolāru vērtu īpašumu Holivudas rietumu daļā.

Šoreiz dziedātājs ir nevis ir iegādājies, bet īrē māju Losandželosoā. Ziņots, ka mēnesī īrei Bīberam jāatvēl 55 tūkstoši dolāru.

Villā ar trīs guļamistabām pieejams arī, piemēram, mājas kinoteātris, liels baseins ar skatu pār pilsētu un garāža, kurā ir vieta astoņām mašīnām.

Bībers pērn iekļuva biznesa pasaules žurnāla «Forbes» pasaulē pelnošāko mūziķu topa septītajā vietā ar 83,5 miljoniem dolāru, lielākoties pateicoties koncertturnejai un sadarbībai ar modes zīmolu «Calvin Klein».

Jau ziņots, ka Bībera tēvs Džeremijs, kurš 20. februārī Jamaikā apprecējās ar mīļoto sievieti Čelsiju, sociālajā vietnē «Instagram» paziņoja, ka drīzumā kļūs par tēvu ceturtajai atvasei. Kā informē ārvalstu mediji, Džastins kāzas apmeklēja kopā ar Selēnu Gomesu.

Džastina vecāku - Džeremija un Petijas - attiecības izjuka neilgi pēc talantīgā dziedātāja piedzimšanas 1994. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu