Tā izaudzis Maikla Džeksona dēls «Sedziņa»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/parisjackson

Mūžībā aizgājušā popmūzikas karaļa Maikla Džeksona bērni sabiedrībai allaž raisījuši jautājumus, kas ir viņu bioloģiskie vecāki un kā viņi turpina dzīvot astoņus gadus pēc tēva nāves.

Džeksona meita Parisa sociālajā vietnē «Instagram» Ziemassvētkos dalījusies ar foto, kurā redzami visi popmūzikas karaļa bērni - pati Parisa, 20 gadus vecais Prinss Maikls Džeksons Juniors, kā arī «Sedziņa» (Blanket) jeb 15 gadus vecais Prinss Maikls Džeksons II (publiskotajā foto pirmais no kreisās puses).

happy christmas from ours to yours #brahdas

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on

Šī ir viena no retajām fotogrāfijām, kurā redzams, kā izaudzis «Sedziņa». Džeksona jaunākais dēls šādu iesauku ieguva pēc tam, kad viņa seja tika paslēpta aiz lakata vai maskas, izejot sabiedrībā kopā ar tēvu.

«Sedziņa» bija vien 7 gadus vecs, kad nomira Maikls Džeksons. Mūžībā aizgājušajam mūziķim tika organizēts piemiņas pasākums, kura laikā uz skatuves kāpa visi trīs Džeksona bērni - tā bija pirmā reize, kad visa pasaule ieraudzīja, kā izskatās nelaiķa atvases.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu