Evija Skulte jaunā šovā tiek pie vīra un prāva bērnu bariņa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pie «STV Pirmā!» skatītājiem nonācis jauns, intriģējošs pašmāju šovs «Mamm, brauc mājās», kurā ik nedēļu, nespējot atrisināt problēmas ar vīru un bērniem, mamma palīgā sauks citu sievieti, «jauno mammu». Pirmajā raidījumā sevi pieteica Latvijas Nacionālā teātra aktrise Evija Skulte.

Harismātiskā aktrise Evija Skulte devās uz lauku mājām Sēlijas tālākajā galā, Lietuvas pierobežā pie piecu bērnu ģimenes. Viņa bija paņēmusi līdzi tikai augstpapēžu apavus, bet jau pirmajā vakarā attapās kūtī, bruņojusies ar mēslu dakšām un slaucamo aparātu.

Evija bija apņēmības pilna «salabot» ģimenes savstarpējās attiecības – gan mudinot vīru vairāk laika veltīt ģimenei, gan parādot, cik ļoti bērniem ir nepieciešama uzmanība un mīlestība. Ģimenes tēvs ikdienā ir aizņemts darbos, bet mammai tik ļoti kārojas romantikas un atklātu attiecību!

Evija nekautrējās ieviest saimniecībā savu kārtību, un dažu stundu laikā atkritumos nonāca septiņi maisi ar, viņasprāt, liekām lietām - un tas tikai no virtuves vien.

Viens no īstās mammas atstātajiem uzdevumiem bija tuvināt tēti Zigi ar viņa audžudēlu. Abi nekad līdz šim nebija pavadījuši laiku divatā, tāpēc Evija viņus uzaicināja uz savu teātra izrādi, bet pirms tās mudināja atvērt sirdi vienam pret otru un izrunāt līdz šim noklusēto. Lai arī Zigis neslēpa, ka pret audžudēlu līdz šim nav lolojis pārāk siltas jūtas, viņš solīja visu mainīt un turpmāk ar lielāku rūpību izturēties pret abu attiecībām.

Evijai izdevās vīra sirdi atkausēt arī vēl neizrādītām mīlestības izpausmēm arī pret sieviņu - sagaidot mīļoto atgriežamies no atpūtas, Zigis krita ceļos un atzinās viņai mīlestībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu