«Mammas», kas glāba ģimenes, - jaukā pasēdēšanā satikušās šova varones

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pašmāju šova «Mamm, brauc mājās!» dalībnieces, kuru uzdevums bija satuvināt ģimenes no visas Latvijas, par godu raidījuma noslēgumam satikušās jaukā pasēdēšanā.

Burziņā piedalījās šova dalībnieces - aktrise Evija Skulte, māksliniece Liene Skulme, šova «Caur ērkšķiem uz..» dalībniece Laura Caune, sabiedrības dāma Elita Drāke, dziedātāja Maija Stuģe jeb Dženija Meja (Jenny May) un citas kolorītas personības.

Šovā «Mamm, brauc mājās!» sabiedrībā pazīstamas sievietes kļūst par «jaunajām mammām», kurām jāizpilda īsto mammu atstātie uzdevumi. Lai arī pašai ģimenei - vīram un bērniem – nav ne jausmas, kādus pārbaudījumus mamma svešiniecei uzticējusi, tomēr tieši viņiem ir noteicošā loma «viesu mammas» vērtēšanā – viņi ik vakaru slēptā balsojumā vērtē «jauno mammu» un to, kā sieviete iejutusies viņu ģimenē. Ja «jaunā mamma» spēj izpildīt sev uzticētos uzdevumus un nesabojā attiecības ar ģimenes locekļiem, viņa tiek pie prāvas naudas summas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu