«Atriebēji» pievienojas ekskluzīvajam 2 miljardu klubiņam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

ASV supervaroņu filma «Atriebēji: Bezgalības karš» («Avengers: Infinity War»), kas ir turpinājums 2015. gada darbam «Avengers: Age of Ultron» («Atriebēji: Ultrona laikmets»), pirmdien pievienojusies tā dēvētajam divu miljardu klubiņam - filmām, kuru ienākumi pārsnieguši 2 miljonus dolāru.

Jaunā kinostudijas «Walt Disney Co.» lente pievienojusies ekskluzīvam filmu klubiņam, kurā jau atrodas tādi trīs kases grāvēji kā 2009. gada «Avatar», 1997. gada «Titanic» un 2015. gada «Star Wars: The Force Awakens».

Jaunajā filmā supervaroņu komanda stājas pretī ļaunumam no visuma - tirānam Tanosam, kurš meklē sešus magnētiskus artefaktus - akmeņus, ar ko iznīcināt visu dzīvo. Filmā redzamas tādas Holivudas zvaigznes kā Skārleta Johansone, Toms Hidlstons, Kriss Prats, Elizabete Olsena, Marks Rafalo un Benedikts Kamberbačs. Filmas režisori - brāļi Džo un Entonijs Ruso.

«Walt Disney Co.» nākamgad gatavojas atkārtot ko līdzīgu, kad maijā klajā nāks filma «Atriebēji 4».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu