«Jumava» izdod jau astoto Kamillas Lekbergas detektīvu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: jumava.lv

Apgāds «Jumava» laidis klajā populārās zviedru detektīvromānu autores Kamillas Lekbergas (Camilla Läckberg) jaunāko - jau astoto - latviski tulkoto romānu «Guldītie eņģeļi», informē izdevniecībā.

Šoreiz romāns ietver intriģējošus noslēpumus un grūti atklājamus noziegumus, kas jāatrisina katram lasītājam pašam! Pirms vairāk nekā trīsdesmit gadiem Vales salā bez pēdām pazūd skolas direktors un viņa ģimene. Vienīgā lieciniece, viengadīgā Eba, jau pieaugusi pārceļas uz veco namu kopā ar vīru Tubīasu, lai atgūtos pēc traģiska zaudējuma un veidotu jaunu dzīvi. Kad abi gandrīz zaudē dzīvību tīši sarīkotā ugunsgrēkā, Tānumas policija atsāk izmeklēt veco lietu, pieņemot, ka kāds mēģina maskēt pagātnes noslēpumu. Komandai ar Patriku un Gestu priekšgalā nākas nopūlēties ar informācijas un pierādījumu trūkumu, kamēr katra jauna ziņu druska rada arvien jaunus jautājumus. Mīklai šķetinoties, ne tikai noskaidrojas, kādi bija tālā notikuma apstākļi, bet nāk gaismā arī fakti, kas liecina, ka Vales salas iemītnieki nav vienīgie, kam draud briesmas...

Foto: jumava.lv

Kamillas Lekbergas detektīvromānus ar aizrautību lasa visā pasaulē, tostarp arī Latvijā. Apgāds «Jumava» iepriekš izdevis šādus Kamillas Lekbergas darbus: «Nāras sauciens», «Pamestais bērns», «Ledus princese», «Akmeņkalis», «Svešinieks», «Sludinātājs», «Bākas sargi».

www.jumava.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu