«UgunsGrēka» aktrisei Melnei-Tomsonei izdevies uzveikt depresiju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/eberhardin/

Seriāla «UgunsGrēks» aktrisei Madarai Melnei-Tomsonei (31), ko skatītāji pazina kā ēdelīgo Luīzi, ir izdevies uzveikt pēcdzemdību depresiju, pateicoties lielajam ģimenes atbalstam, ziņo žurnāls «Kas Jauns».

«Tagad varu priecīgi teikt, ka tas laiks manā dzīvē ir pagājis. To veicināja arī tas, ka es savās izjūtās dalījos ar vēstuli portālā Debesmanna.com,» izdevumam pastāstīja māksliniece.

Viņa ar depresiju cīnījās vairāk nekā gadu kopš meitiņas Klēras piedzimšanas 2014. gadā, un tagad aicina citas sievietes vērsties pēc palīdzības un neslēpt savas problēmas.

«Pēc šīs atzīšanās saņēmu daudzas vēstules, tepat «Facebook», kurās sievietes man pateicās, stāstīja savu pieredzi, un lūdza padomu kā rīkoties un pie kā vērsties. Apziņa, ka tik daudzas no mums saskaras ar šo problēmu, bija baisa tāpat kā dažādās sarunās dzirdētie viedokļi, ka «tā depresija tāds slinkums jau vien ir», «mūsu laikā nekā tāda nebija» un «vai tad tu nezināji, ka būs grūti». Tāpēc, ja arī nav neviena stiprinoša vārda, ko pateikt cilvēkam, kam grūti, tad esiet blakus un nenosodiet, jo tad, kad depresija ir pa īstam, tad bāršana nepalīdzēs un «saņemties» būs tikpat iespējams, kā ar prāta spēku apturēt rota vīrusu,» sociālajos tīklos stāsta Melne-Tomsone.

«Tās nebija skaistas ciešanas, kā bieži labpatīk domāt, kad uznāk drūms garastāvoklis. Tās bija pretīgas, tumšas, baisas sajūtas un trauksme, kas pārņēma mani un kurās bija jānoraugās maniem tuvajiem. Šīs sajūtas nenovēlu nevienam,» ierakstā sociālajā tīklā «Facebook» atzīst aktrise.

Kā jau ziņots, piektdien, 19. maijā, skatītāju iecienītais seriāls «UgunsGrēks» piedzīvoja noslēdzošo sēriju. Seriāls 17 sezonu laikā piedzīvoja vairāk nekā 1200 sēriju un tajā filmējās teju 200 aktieri.

Skatītāju iecienītā «UgunsGrēka» vietu tagad ieņēmis seriāls «Svešā seja».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu