Aptone atzīstas, ka, iesākot karjeru, nemitīgi saņēmusi aicinājumus notievēt

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Divdesmit četrus gadus vecā modele Keita Aptone ar savu ārējo veidolu un personību ietekmē daudzas sievietes visā pasaulē, īpaši sievietes, kuru augums neatbilst modeļu standartiem. Aptone intervijā atzinusi, ka nemitīgi saņem aicinājumus zaudēt lieko svaru, bet, sākot karjeru, ievērojusi daudzas un dažādas diētas, lai tikai atbilstu modeļu standartam.

Keita stāsta, ka sākumā mēģinājusi ievērot dažādas diētas, lai atbilstu modeļu aģentūru, dizaineru, fotogrāfu teiktajam, bet vēlāk sapratusi, ka, pat ēdot tikai salātu lapas, nekas nemainīsies, jo tāds gluži vienkārši ir viņas augums.

Nu Aptone saprot, ka cilvēki, kuri vēlējās un vēlas viņu mainīt, atrodas vistālāk no patiesa radošuma, tāpēc to vārdus un viedokļus viņa izslēdz no savas apziņas.

Sākumā zvaigzne šādus profesionāļu vārdus un komentārus, kuri sekoja viņas publicētajām fotogrāfijām, uztvēra saasināti, nu, lasot ko negatīvu, viņa pasmejas un saprot, ka vairāk tas nespēj viņu aizskart.

Keita atzīst, ka kādreiz apmeklējusi sporta zāli, lai būtu pēc iespējas tievāka, nu viņa to dara, lai saglabātu veselību, lai būtu fiziski spēcīga.

To viņa iesaka arī citām sievietēm – mīlēt sevi un darīt lietas sevis, ne citu cilvēku dēļ!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu