Šikāko rīdzinieku stils, apmeklējot Rīgas modes nedēļu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

No 19. līdz 23. martam risinās 28. Rīgas modes nedēļa, kas vienkopus pulcēs starptautisku modes sabiedrību Latvijas galvaspilsētā. Tās laikā gaidāmas ne tikai Latvijas un ārvalstu dizaineru modes skates, bet arī vairāki pasākumi – gan profesionāli, gan radoši un arī izglītojoši, kas tiek organizēti, lai šo nedēļu pavadītu, godinot modi un tās jaunākās tendences.

Uz Rīgas modes nedēļas pirmajām skatēm 20. martā ieradās vairāki sabiedrībā zināmi ļaudis, piemēram, TV personības Lelde Lietaviete, Dagmāre Legante un Aivis Ceriņš, māksliniece Ieva Bondare, vieglatlēte Ineta Radēviča, uzņēmēja Marika Ģederte, modes mākslinieks Bruno Birmanis, RISEBA lektore un uzņēmēja Ieva Adamss un daudzi citi modes mīļotāji.

RFW oficiālais atklāšanas pasākums piedāvāja tās apmeklētājiem trīs Baltijas modes zīmolu jaunāko kolekciju modes skati – Latvijas zīmola QooQoo, kā arī zīmolu Rebellionaires (Igaunija) un LYLI by Lilija Larionova (Lietuva). Turpat RISEBA Arhitektūras un mediju centrā H2O 6 Aisteres ielā 2 norisinājās šīs sezonas bērnu modes skate no Latvijas zīmoliem Paade Mode, Aristocrat Kids un Leny Tomy Factory.


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu