Baiba Sipeniece darījusi laimīgus vairākus līgavaiņus (42)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Televīzijas un radio zvaigzne Baiba Sipeniece-Gavare TV3 rudens sezonā TV3 šovā «Saimnieks meklē sievu» palīdzēs neprecētiem vīriešiem no laukiem atrast savu otru pusīti. Turklāt Baiba sola, ka gadījumā, ja šova dalībniekiem izveidosies nopietnas attiecības un viņi nolems precēties, TV šova vadītāja pagodinās ar savu klātbūtni jaunā pāra kāzas.

Ļaujas jaunam izaicinājumam

Baiba Sipeniece-Gavare vadījusi ne vienu vien TV šovu, taču TV3 šovs «Saimnieks meklē sievu» krasi atšķiras no iepriekšējiem, jo tiek filmēts Latvijas laukos, nevis TV studijā. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Baiba Sipeniece-Gavare neslēpj, ka jaunais šovs arī viņai ir jauns izaicinājums. «Tas ir visspilgtākais, ko TV3 man ir piedāvājis pēc muzikālā šova «Dziesmu duelis». Ja šo šovu uzņemtu studijā, kur visi saķemmēti un sapucēti un šie puiši būtu tikai skrūves mehānismā, tas vairs nebūtu interesanti. Mēs, filmējot šovu, krustu šķērsu izbraukājām Latviju no Kurzemes līdz Latgalei, no Sēlijas atpakaļ uz Rīgu un tā vairākas reizes,» teic TV šovu vadītāja.

Ko tik Baiba neizmēģināja uz savas ādas, vadot šo šovu! Viens no šova dalībniekiem Baibu uzsēdinājis pat uz mopēda «Rīga», un izmēģinājusi arī stūrēt traktoru. Tiesa gan, nekas ekstrēms nav atgadījies, jo Baiba ar visiem pārbaudījumiem tikusi veiksmīgi galā.

TV šova aizkulises

Baiba atklāj, ka visi desmit TV3 šova «Saimnieks meklē sievu» dalībieki ir ļoti drosmīgi, ka visas Latvijas priekšā meklē sev līgavu. «Viņi nebūt šovā nepiedalījās tāpēc, ka gribēja pareklamēt savu lauku sētu vai firmu. Viņi vienkārši gribēja mainīt savu dzīvi. Īsti vīrieši. Mums līdz šim par Latvijas vīriešiem ir priekšstats, ka viņi ir neizlēmīgi vai mīkstčaulīgi un sieviešu uzmanības izlutināti, jo statistika liecina, ka uz vienu vīrieti precību gados ir trīs sievietes. Tad šie vīrieši, kuri piedalās šovā, ir drosmīgi, jo atļaujas vairāku simtu tūkstošu auditorijas priekšā stāvēt un atzīties, ka tā dzīvē sanācis, ka viņi ir vieni, bet gatavi meklēt sev sievu šādā veidā. Arī no sievietēm dalība šovā prasīja lielu drosmi, jo ne jau visām šova dalībniecēm paveicās un viņas izvēlējās. Protams, esam monogāmas laulības atbalstītāji un nevaram atļauties, ka puisis prec visas piecas līgavu kandidātes.

Tāpēc es lūdzu visus Latvijas mazpilsētu un ciematu iedzīvotājus pret cilvēkiem, kuri ir piedalījušies šajā šovā, būt cilvēcīgiem. Lūdzu, nepadariet viņu dzīvi par elli, neizsmejiet viņas, jo šīs sievietes vienkārši vēlas būt laimīgas un mainīt savu dzīvi. Un tas nav nosodāms fakts. Protams, latviešu mentalitātei ir neierasti demonstrēt, ka sieviete ir gatava attiecībām. Mums vairāk patīk, ka sievieti izvēlas vīrietis un iemīlas, bet ne jau visām ir tik veiksmīgs stāsts,» par šova aizkulisēm stāsta Baiba. Viņai arī šova dalībnieki uzticējuši intīmākus savas dzīves mirkļus, kas tā arī netika izpausti TV kameru priekšā. «Ne jau visiem puišiem iepriekšējo attiecību pieredze bijusi tik veiksmīga,» viņa nosaka.

Vasara pagājusi vienās kāzās

Ja TV šova dalībnieki atradīs īsto mīlestību un nolems precēties, Baiba sola pati apmeklēt jaunā pāra kāzas. «Uz zagsu noteikti aiziešu! Katrā ziņā man tas ir jādara, jo esmu bijusi klāt to cilvēku savešanas brīdī. Faktiski pie ļoti laba zvaigžņu stāvokļa mēs, raidījuma vadītāji, ceram, ka izdosies nopietni izmainīt šova dalībnieku likteni,» atklāj Baiba, kura nevēlas prognozēt, kurš no saimniekiem atradīs savu otro pusīti. «Man ir pietiekoši liela dzīves pieredze, lai es varētu teikt šo frāzi: «Nekas nav tā kā izskatās!» Dzīvē bieži vien ir tā, ka ieraugi ļoti saskanīgu pāri, bet finālā nekā tur nav no saskaņas, jo viens pa kreisi un otrs pa labi. Viņi vienkārši māk ļoti labi izlikties. Vai arī pāra attiecībās viss ir ļoti labi, viņi iet roku rokā un pēkšņi «čuš», un viss pārtrūkst. Tāpēc nevaru tik drosmīgi teikt, ka man ir rentgena acs un esmu tik vieda. Man nav tādu pareģes spēju,» iespējamos attiecību variantus apsver Baiba.

Aizvadītā vasara TV un radio zvaigznei bijusi bagātīgiem notikumiem piesātināta. «Biju sešās kāzās, no kurām četrās biju vadītāja un divās kāzās kā viesis, turklāt pa pa vidu vēl precināju šova dalībniekus,» atklāj Baiba.

Komentāri (42)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu