Notikušas izmaiņas šova "Ģimene burkā" dalībnieku sastāvā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Realitātes šovā "Ģimene burkā" noticis negaidīts pavērsiens – TV ekrānos atgriežas Graudiņu ģimene, kura šovā uzmirdzēja piektajā un sestajā sezonā.  

Atgriežoties šovā, ģimene ir gatava atklāt jaunas, vēl neredzētas savas ikdienas šķautnes, risinot dažādus sadzīviskus problēmjautājumus, tostarp attiecības.

Nav noslēpums, ka iepriekšējās sezonās ģimenes galvas Edgara un viņa sievas Kerkiras attiecībās bija iestājusies krīze, kurai it nemaz nepalīdzēja fakts, ka vīrietis devās peļņā uz ārzemēm. Vai krīze nu ir pārvarēta un attiecības ir glābtas?

Skatītāji bija liecinieki arī dažādām Kerkiras personīgajām pārmaiņām, ne tikai atsakoties no sava dzimtā vārda Līga, bet arī eksperimentējot ar matu krāsām un guļoties zem naža asmens, lai veiktu ķermeņa uzlabojumus.

Arī šajā sezonā Kerkira nebeigs pārsteigt - viņai ir jaunas aizraušanās, kas ir ienesušas būtiskas pārmaiņas viņas dzīvē.

"Kopš pēdējās reizes, kad tikāmies "Ģimene burkā", ir mainījies patiesi daudz kas – tagad es lieku Taro kārtis, es vairs negatavoju un veltu vairāk laika sev!" stāsta Kerkira Graudiņa.

Viņa ir pārliecināta, ka ir daudz vērtīgāk ģimenei nopirkt, piemēram, jau gatavu zupu, kuru atliek vien uzsildīt, nevis stundu stāvēt pie plīts, nosvīst un pēc tam vēl mazgāt katlu kalnus.

Kerkira atzīst, ka ir arī kāds aspekts, kurš īsti mainījies nav, - kopā ar Edgaru joprojām aktīvi strādā pie savstarpējām attiecībām, turklāt abi meklējuši palīdzību. Atgriežoties šovā, pāris ir gatavs ne tikai runāt par to, kāda ir dzīve pēc attiecību krīzes, bet arī turpināt pie tām strādāt, ar vēlmju burkas palīdzību kļūstot par saskanīgāku ģimeni un uzlabojot kopdzīvi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu