Degošajā viesnīcā Londonas centrā atradies arī Robijs Viljamss

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP, REUTERS/SCANPIX

Trešdien, 6. jūnijā, nesen renovētajā pieczvaigžņu viesnīcā «Mandarin Oriental» Naitsbridžas rajonā Londonā izcēlās ugunsgrēks, kura laikā tika evakuēti 250 viesnīcas darbinieki un 36 viesi. Starp tiem bija arī britu mūziķis Robijs Viljamss (Robbie Williams) un viņa sieva Aida Fīldsa (Ayda Fields).

Mūziķis ar šausmām atceras redzēto, tomēr atzīst, ka evakuācija notikusi raiti un bez starpgadījumiem: «Es izgāju ārā uz balkona, paskatījos augšup un ieraudzīju dūmu mutuļus. Ienācu atpakaļ un sacīju - viesnīca deg! Tajā pašā brīdī pie durvīm klauvēja izsūtāmais zēns, kurš visiem viesnīcas viesiem lika to nekavējoties pamest.»

Jau vēstīts, ka «Mandarin Group» sabiedrisko attiecību pārstāve ziņo, ka negadījumā cietušo nav un visi viesnīcā dzīvojošie cilvēki ir tikuši evakuēti.

Ugunsgrēka dzēšanā piedalījās vairāk nekā 100 ugunsdzēsēju un 20 tehnikas vienības.

Pirmie ziņojumi par notikušo parādījās neilgi pirms 16:00 pēc vietējā laika.

«Mandarin Oriental» nesen bija pabeigusi apjomīgus atjaunošanas darbus ar mērķi ievērojami uzlabot tās apartamentu kvalitāti. Tika plānots, ka lielākajos apartamentos būs vēl nebijis ērtību līmenis un no tiem pavērsies plašs skats uz Haidparku un Londonas debesskrāpjiem.

Viesnīca tika atvērta 1889. gadā kā ekskluzīvs džentlmeņu klubs. 10 gadus vēlāk tajā izcēlās ugunsgrēks, kurš izpostīja trīs augšējos stāvus un sabojāja ēkas jumta daļu. Savu pašreizējo luksusa statusu tā ieguva 1902. gadā.

«Mandarin Oriental» ir regulāri viesojušies britu karaliskās ģimenes pārstāvji. Kembridžas hercogs un hercogiene pirms savām kāzām 2011. gadā viesnīcas telpās rīkoja greznas vakariņas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu