Seriāla «The Walking Dead» zvaigzne Daniels Nevmens «iznācis no skapja»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Nedēļas nogalē seriāla «The Walking Dead» zvaigzne Daniels Nevmens ar sociālo tīklu palīdzību «iznācis no skapja». Aktieris saka paldies kādai bezpajumtniecei, kurai palīdzējis jauniešu centrā, par motivāciju «iznākt no skapja».

Jauniete teikusi paldies aktierim par atbalstu jauniešu centram, kurā mitinās jaunieši, kuri palikuši bez mājām pēc tam, kad viņu vecāki uzzinājuši par bērnu netradicionālo orientāciju.

Jauniete teikusi īpašu paldies aktierim, jo ir maz heteroseksuālu personu, kuras iesaistās šādos projektos un atbalsta LGBT jauniešus.

Uzzinot, ka aktieris arī ir homoseksuāls, jauniete jautājusi, kāpēc viņš līdz šim to nav paziņojis publiski, jo šāds paziņojums palīdzēs un iedvesmos jauniešus mīlēt savu dzīvi.

Šāds jautājums un komentārs Danielam bijis kā sitiens, viņš vairāk nekā uz desmit sekundēm aizmirsis, ko nozīmē elpot, tajā mirklī aktieris sapratis, cik būtiski ir būt patiesam un neslēpt tik nozīmīgu savas dzīves detaļu.

Aktieris vaino Holivudu tajā, ka tik ilgi slēpis savu orientāciju, jo baidījies, ka tāpēc nesaņems kārotās lomas, jo neviens gejs vai biseksuāls vīrietis filmās nespēlē varoņus, spēcīgus vīriešus, un viņa karjerai varēja pienākt beigas.

Nu Nevmens paziņojis, ka viņam ir vienalga, kas notiks ar viņa karjeru, viņš zina, kas ir pareizi, un tas ir galvenais.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu